Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Handig assortiment archief- en verzamelhoezen

Afhankelijk van de gelegenheid en de grootte van het op te bergen materiaal, zijn verschillende archiefhoezen zinvol. Ons assortiment bevat daarom transparante zakken met verschillende ontwerpen, verdelers en functies:

  • A4-verzamelhoezen zijn ideaal voor het opbergen van eenvoudige documenten en belangrijke correspondentie in standaardformaten.

  • A4-tassen met 2 vakken maken het mogelijk om gevoelig materiaal netjes en apart in een archiefhoes te verzamelen. Ze vergemakkelijken het sorteren, bijvoorbeeld voor het opbergen van 4 foto's van 10 x 15 cm of 13 x 18 cm in liggend formaat. Een opberghoes met vakjes voor foto's beschermt ze tegen slijtage en vingerafdrukken. Het biedt een veilig thuis voor uw herinneringen.

  • Verzamelhoezen voor ansichtkaarten brengen orde in de uitwisseling. Hoezen voor ansichtkaarten helpen bijvoorbeeld bij het systematisch bewaren van vakantiegroeten. De A4 opberghoes voor ansichtkaarten biedt ruimte voor 8 kaarten van 10 x 15 cm in staand formaat.

  • Onze verzamelhoes voor visitekaartjes, telefoonkaarten en chequekaartjes in liggend formaat beschermt de gevoelige inhoud: De kleine kaartjes worden veilig opgeborgen, raken niet kwijt en zijn altijd klaar voor gebruik. De verdelers bieden elk plaats aan 10 kaartjes.

  • Verschillende CD hoesjes zorgen voor een effectieve archivering van de digitale geluidsdragers. Geschikte verzamelhoezen voor DVD's en CD's beschermen de audio- en videomedia tegen krassen en beschadigingen. SPRINTIS verkoopt niet-klevende CD-hoezen met kleppen, transparante CD-opberghoezen voor één CD en CD-verzamelhoezen voor twee CD's.

Meer beschermhoezen in de SPRINTIS online shop

De winkel biedt commerciële en particuliere klanten extra beschermhoezen voor talrijke doeleinden: Documenthoezen houden documenten georganiseerd en zorgen voor snelle toegang met maximale duidelijkheid. Verschillende versies van brochurehoezen worden gebruikt voor de best mogelijke bescherming van brochures. Transparante en bedrukte hoezen ronden het uitgebreide assortiment in de online shop af.

Profiteer van de klantenservice en de voordelen van grotere bestelhoeveelheden

Klanttevredenheid is een topprioriteit bij SPRINTIS. Daarom bieden wij de mogelijkheid om gratis monsters aan te vragen. Zo weet u zeker dat de hoes echt aan alle eisen voldoet. Het is ook mogelijk om een individuele aanvraag te doen om speciale verzoeken door te geven. Grotere bestellingen van de verschillende enveloppen zijn mogelijk in veelvouden van 100 stuks. Naarmate de bestelhoeveelheid toeneemt, daalt de prijs per 100 stuks. Het is daarom de moeite waard om grotere aankopen te doen. Zo kunnen onze klanten geld besparen met kwaliteit.

Verzamelhoezen kopen

Verbeterde en hygiënische organisatie van de werkplek en diverse materialen - dat is het voordeel van betrouwbare verzamelhoezen voor een verscheidenheid aan kaarten, audiodragers en geschreven documenten. Of het nu gaat om foto's, spelerspassen, cd's, dvd's of correspondentie, SPRINTIS heeft zeker de juiste envelop - dankzij beproefde formaten en ontwerpen. Koop nu goedkope enveloppen en profiteer van snelle verzending.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)