Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Doeleinden van beschermhoezen

Moderne beschermhoezen worden gebruikt om papier en documenten effectief te beschermen en fungeren ook als documenthoezen. Ze worden gekenmerkt door hun bijzonder gemakkelijke hantering. In tegenstelling tot folderhoezen hebben standaard documenthoezen geen gaten. Omdat de hoezen aan de zijkanten en bovenkant open zijn en dus maar twee gesloten kanten hebben, zijn ze snel en gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Dit bespaart tijd. De materialen worden effectief beschermd tegen vuil, vocht en vingerafdrukken in een transparante hoes. Indien nodig kunnen de papieren en documenten snel via de bovenkant of via de open kant worden verwijderd.

Praktisch, eenvoudig en goed - dat zijn de kenmerken van de hoogwaardige hoezen van SPRINTIS voor professioneel gebruik. Dag na dag bewijzen deze hulpjes hun waarde bij het veilig opbergen van belangrijke documenten. Of ze kunnen worden gebruikt om overheadprojectietransparanten betrouwbaar te archiveren. Bovendien kunnen veel platte voorwerpen zoals cd's of dvd's in slechts een paar eenvoudige stappen tegen milieu-invloeden worden beschermd. De producten houden weersinvloeden en vocht altijd buiten en voorkomen ook vingerafdrukken op het te beschermen materiaal.

Transparante hoezen in verschillende formaten: SPRINTIS assortiment is veelzijdig

Verschillende formaten transparante hoezen zorgen ervoor dat de juiste oplossingen beschikbaar zijn voor elke vereiste toepassing. Onze klanten kunnen kiezen uit kleine, middelgrote en grote formaten. Omdat de formaten gestandaardiseerd zijn volgens DIN, passen ze precies bij de afmetingen van gangbare documenten en dossiers. SPRINTIS in voorraad:

  • A3 hoezen
  • A4-hoesjes
  • A5-hoesjes
  • A6-hoesjes

Kenmerken en bijzonderheden van de zakken

  • Ontwerp: Gekleurde zakken maken niet alleen selectie volgens persoonlijke voorkeur mogelijk, ze helpen ook bij het sorteren.
  • Filmdikte: De filmdikte bepaalt de stabiliteit en veerkracht. 120 en 150 µm zijn vaste waarden. Het SPRINTIS-gamma bestrijkt het gebied van 120 tot 200 µm en biedt dus extra dikke, medium dikke en fijne versies van transparante hoezen. Dikkere en stabielere transparante hoezen van meer dan 140 µm voelen aangenaam aan en worden aanbevolen als ze vaak worden gebruikt of aan verhoogde belasting worden blootgesteld.
  • Oppervlak: SPRINTIS biedt de keuze tussen gladde en gekorrelde hulzen. Voor de gegreinde modellen wordt een onderscheid gemaakt tussen zwaar gegreind en extra zwaar gegreind.
  • Materiaal: Al onze hoezen zijn gemaakt van PP-folie of hard PVC.
  • Op maat gemaakte versies van onze archiefhoezen volgens de specificaties van de klant zijn mogelijk vanaf 500 eenheden.

Naast de vele verschillende soorten documenthoezen biedt de SPRINTIS-shop ook oplossingen voor speciale doeleinden en gelegenheden - zoals brochurehoezen of praktische verzamelhoezen.

Hoezen met visitekaartvakje

In de online shop vindt u hoezen met een speciaal kenmerk, namelijk een zakje voor visitekaartjes. Dit praktische en professionele type is perfect voor zakelijke doeleinden. Normaal gesproken worden visitekaartjes pas na een vergadering of presentatie uitgewisseld - ze worden snel opgeborgen en/of vergeten. Daarom is het niet alleen praktisch, maar ook zeer voordelig om een visitekaarthouder met een zakje voor visitekaartjes te hebben. Aan de ene kant beschermt dit het betreffende kaartje en tegelijkertijd beveiligt het de contactpersoon. Als de potentiële zakenpartner de documenten op zijn gemak bestudeert en zijn interesse gewekt is, staat niets hem in de weg om onmiddellijk contact op te nemen dankzij de bijgevoegde en direct toegankelijke informatie. Succes is altijd een kwestie van de juiste apparatuur en organisatie.

Service bij SPRINTIS: bedrukking op hoezen

Bedrukte enveloppen met serieuze en aantrekkelijke motieven zetten visuele accenten en maken een goede indruk. Wij hebben ook hoogwaardige oplossingen voor individuele verzoeken en bieden aan om de hoezen te bedrukken volgens de wensen van de klant. Wij reageren graag op suggesties en verzoeken.

Koop transparante en gekleurde hoezen tegen lage prijzen

SPRINTIS biedt haar klanten een enorme keuze aan transparante en gekleurde hoezen. Verschillende formaten en afmetingen zorgen voor professioneel gebruik in het bedrijfsleven, de handel, de scheepvaart en de industrie. Naast de standaardformaten zorgen de bedrukte of gepreegde versies en hoezen met een zakje voor visitekaartjes ervoor dat er voor bijna elke wens een geschikt product is tegen een aantrekkelijke prijs. Het is ook mogelijk om een individuele aanvraag te doen of gratis monsters te bestellen. Koop nu en ontvang uw favoriete transparante hoes snel in huis.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)