SPRINTIS.de maakt gebruik van cookies, om u het bezoek en het doen van aankopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Zonder cookies zijn sommige functies in de webshop beperkt.

Met neodymium schijfmagneten kiest u de meest eenvoudige uitvoering om een solide, maar tevens makkelijk te openen sluiting te realiseren. Neodymium magneten lenen zich makkelijk voor het bijna onzichtbaar verwerken/integreren in verschillende producten. Afhankelijk van de toepassing, kunnen er verschillende vormen en afmetingen worden gerealiseerd.

Voor drukkerijen zijn de Neodymium magneten vooral als sluitingen voor mappen, kleine dozen, omslagen of als magneetbordmagneten interessant. De magneten zijn voor veel gebruiksdoeleinden geschikt, die zowel een vaste maar toch verwijderbare bevestiging verlangen.

De ideeën van projectontwikkelaars zijn grenzeloos. Neodymium magneten zijn niet meer weg te denken in bijv. de textielindustrie, voor speelgoed, t.b.v. deuren (bijv. kastdeuren) of voor het gebruik om een product te laten „zweven“.

Neodymium magneten uit ons assortiment

… zijn er in verschillende diameters en sterktes. Ze zijn vernikkeld (Ni-Cu-Ni), van neodymium-ijzer-borium (NdFeB) en axiale magnetisering (vanwege hun noord- en zuidpool op de platte vlakken). Uiteraard treft u ook zelfklevende uitvoeringen in ons assortiment. U wenst een individueel design van de neodymium magneten? Graag zien wij uw aanvraag tegemoet.

Neodymium schijfmagneten | Documenten ophangen