Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Kubusmagneten, Neodymium, vernikkeld Kubusmagneten, Neodymium, vernikkeld
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Neodymium magneten | maatwerk Neodymium magneten | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt

De kubusmagneten in onze webshop zijn mooi om te zien: vorm en design hebben een stijlvol modern effect. De magnetische hulpjes imponeren door hun fraaie design, en tegelijkertijd hebben de glimmende zilverkleurige kubusjes een hoge houdkracht, dankzij het krachtige materiaal neodymium. Hij is duidelijk beter dan gewone magneten, reden waarom vaak de synonieme term supermagneet wordt gebruikt. Onze kubussen houden tot 6 kilogram met een randlengte van slechts 12 millimeter. Of het nu gaat om privégebruik, voor de ambitieuze hobby of in een industriële context, hier vindt u de magnetische kubus van uw keuze.

Het gebruik van SPRINTIS kubusmagneten

Op een wandbord maken zowel kogel- als kubusmagneten een zeer elegante indruk. Zij zijn uiterst krachtig en betrouwbaar, en de onopvallende afmetingen van de magneten leiden niet af wanneer u naar het wandbord kijkt. – SPRINTIS producten functioneren het beste in een verband. De kubusmagneten, die aan een kabel zijn bevestigd, brengen individuele foto's op aantrekkelijke wijze onder de aandacht. Gebruik de voordelen van symmetrie voor een esthetisch effect in de stijl van een geraffineerd ontwerp. Als flexibele allrounders komen de kubusmagneten zowel particulier als commercieel goed tot hun recht.

Welke eigenschappen bieden de hier getoonde kubusmagneten?

Kubusmagneten zijn populaire sterke neodymium magneten: geometrisch zijn de kubussen gelijk in lengte, breedte en hoogte, elke zijde heeft volledige magnetische kracht. Hun symmetrische vormgeving overtuigt door een consistent karakter, waarbij de vorm zelf op subtiele wijze verwijst naar de positieve ervaringen uit het verleden. Dit verklaart de positieve associatie, die zich op psychologisch niveau voordoet bij particuliere en commerciële klanten.
Afhankelijk van de toepassing zijn verschillende afmetingen en kenmerken vereist. Voor onze klanten beschikken wij over kubusmagneten met de volgende eigenschappen:

  • De supermagneten zijn gecoat met nikkel (Ni-Cu-Ni), dit geeft de kubussen een metaalglans. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding wordt nikkel beschouwd als de beste optie om neodymium tegen zuurstof te beschermen. Onbehandeld kan het zeldzame aardmetaal oxideren. Een dunne beschermlaag voorkomt dit proces, maar heeft geen invloed op de hoge houdkracht van de magneet in kwestie.
  • Wij bieden de neodymium magneten in verschillende formaten aan, zodat u altijd de geschikte kubus kunt kopen: deze variëren van zeer klein 3 x 3 x 3 mm via 7 x 7 x 7 mm tot exemplaren met afmeting 12 x 12 x 12 mm.
  • De aanduidingen N42, N45 en N48 geven aan hoe sterk de magnetische kracht per volume is in het desbetreffende magneetmateriaal. Bovendien geeft de aanduiding N aan dat de axiaal gemagnetiseerde kubussen bestand zijn tegen temperaturen tot 80°C.

Neodymiummagneten met speciale afmetingen

Wij hebben neodymium magneten in vele afmetingen en variabele vormen: magneetrondjes, staafmagneten, blokmagneten, kubusmagneten etc. Natuurlijk komen wij graag tegemoet aan speciale verzoeken van onze klanten. Daarom verkopen wij verschillende soorten neodymium magneten in onze webshop. Vanwege ons zeer ruime netwerk van leveranciers kunnen wij kleine en grote hoeveelheden tegen een gunstige prijs aanbieden. Heeft u speciale interesse of vragen over dit onderwerp, dan helpen onze productspecialisten u graag verder.

Welke houdkracht heeft ons aanbod in de magneetshop?

SPRINTIS biedt de houdkracht in zes stappen aan:

  1. 290 g
  2. 500 g
  3. 1,1 kg
  4. 2,3 kg
  5. 5,0 kg
  6. 6,3 kg

Bestelhoeveelheid

Bestellingen zijn mogelijk vanaf 10 of 100 stuks, wij bieden grotere aantallen aan als een veelvoud van deze waarden. Bij grote bestellingen wordt de prijs geleidelijk verlaagd.