Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Neodymium magneetrondje met verzonken gat Neodymium magneetrondje met verzonken gat
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Neodymium magneten vierkant, met verzonken gat Neodymium magneten vierkant, met verzonken gat
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Neodymium magneten | maatwerk Neodymium magneten | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt

Magneten om te schroeven zijn eenvoudig aan te brengen

Magneten om te schroeven kunnen eenvoudig worden bevestigd aan zachte en harde voorwerpen. Ze glijden niet uit en zorgen voor een sterke houvast.

Bruikbaarheid wint met magneten uit de magneetjeswinkel

Super magneten zijn decoratieve objecten en nuttige gebruiksvoorwerpen in één. Ze maken het dagelijks leven gemakkelijker voor de consument. Waarom? Jong en oud genieten van deze supermagneten, die gebruikt kunnen worden voor werk, school, industrie, ambacht of privé hobby. De hechting is extreem sterk en bestand tegen vele belastingen zoals temperatuurschommelingen in het dagelijks leven.

Wat onderscheidt de neodymiummagneet?

Deze speciale magneet bevat een permanente magneet die meer dan 50 procent meer energie heeft dan een conventionele magneet. De zogenaamde Supermagnet is de perfecte houder voor een verscheidenheid aan metalen voorwerpen. Neodymium is sterk en juist daarom is het een populair materiaal in de industrie en handel dat het leven op kantoor en in het dagelijks leven gemakkelijker maakt. Alle Supermagneten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen, bijvoorbeeld met een diameter van 15, 23 of 27 mm of als een kubusvormige magneet met de volgende afmetingen 40 x 20 mm. Deze magneten hebben een zeer sterke houdkracht - de sterkste kunnen gemakkelijk een gewicht tot 12 kg dragen. Maar ook de kleinere modellen kunnen tot 3, 6, 5 en 8 kg aan. Ze hebben een lange levensduur en kunnen vele jaren worden gebruikt.

Hoe passen magneten voor schroeven in het dagelijks leven?

Super magneten voor het vastschroeven zorgen voor een perfecte houvast in keuken, badkamer, huis en handwerk. Er moet rekening mee worden gehouden dat schroefmagneten van neodymium stevig op hun plaats zitten. Hier kan niets uitglijden, wat geschikt is voor bijvoorbeeld de bevestiging van keukenstrips of in het bad op de beste manier. Het douchegordijn of de houder voor handdoeken en washandjes blijft gegarandeerd op zijn plaats. Supermagneten overtuigen al bij het eerste gebruik. Neodymiummagneten voor het vastschroeven van neodymiummagneten hechten bijna overal. Men kan veel metalen voorwerpen zoals paperclips of keukengerei in het huishouden aan de magneet bevestigen. De neodymiummagneet zorgt voor een perfecte hechting en biedt een geschikte maat voor het gewenste doel. Goede kwaliteit loont, vooral als u op zoek bent naar een alledaags object dat u vele jaren plezier zal geven.

Is er een nadeel bij opschroefmagneten?

Deze Supermagneet biedt geen direct nadeel. Als u een magneet gebruikt voor het vastschroeven, moet u er van tevoren rekening mee houden dat er voor de montage een gat in de muur moet worden geschroefd. Vooral in het geval van gehuurde appartementen moet dit gat gesloten worden in geval van verhuizing. De neodymium magneten uit de magneetwinkel zijn een belangrijk goed voor particuliere en zakelijke klanten. De uitstekende kwaliteit en de lange levensduur maken de magneten tot de ideale aanvulling voor vele gelegenheden. Wij hebben ook neodymium magneten in vele andere variaties en variabele vormen op voorraad: Innaaimagneten, schijfmagneten, kegelmagneten en meer.