Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Wat is er zo bijzonder aan het materiaal Neodym?

Deze Supermagnet biedt ongeveer 50 procent meer hechting dan een conventionele magneet. De energie van dit materiaal is dus aanzienlijk hoger dan wanneer een normale magneet wordt gebruikt. Precies daarom is de naaimagneet een meer dan belangrijk artikel voor dagelijks gebruik, dat zowel in de privé- als in de handel zeer vaak wordt gebruikt. De Supermagnet is genaaid in een stuk stof dat bevestigd is aan een metalen voorwerp. Dus zelfs lichte en luchtige stoffen glijden niet meer weg.

Magneten om in te naaien in verschillende maten en vormen

Natuurlijk kan niet elke magneet in elk stuk stof worden genaaid. Om ervoor te zorgen dat de Supermagnet niet van buitenaf te zien is, maar onzichtbaar in de stof verdwijnt, bieden wij de neodymiummagneten in verschillende maten aan. Het maakt niet uit of u de supermagneet in een licht kostuum wilt naaien of dat de magneet in een huis en keuken moeten worden gebruikt: er is voor elk doel de juiste vorm en grootte, bijvoorbeeld met een diameter van 12 of 18 mm. Deze magneten hebben een houdkracht tot 1200 of 1800 gram. Omdat de productfoto's meestal op het eerste gezicht erg op elkaar lijken, moeten de exacte afmetingen in de productbeschrijving altijd worden gecontroleerd voordat u tot aankoop overgaat. Wij hebben ook neodymium magneten in vele andere varianten en variabele vormen op voorraad: Schroefmagneten, UFO-schijfmagneten, kegelmagneten en meer.

Het dagelijks leven is gemakkelijker met neodymium magneten om in te naaien

Wie heeft zich niet verveeld wanneer metalen voorwerpen die voortdurend aan het prikbord bevestigd zijn van het prikbord vallen? Helaas gebeurt dit vaker met decoratieve magneten in de vorm van mooie accessoires. Deze normale magneten zien er vaak kleurrijk en grappig uit, maar hechten niet altijd goed aan het magneetbord of ander metaal. Opvallende magneten zijn meestal niet meer dan een leuk souvenir. Heel anders met super magneten: Door de hoge energie hecht alles perfect aan elkaar. Innaaimagneten gaan vele jaren mee en kunnen worden gebruikt op alle bewegende delen zoals kleding, gordijnen en dergelijke. Gelast in de plastic hoes, overleven deze magneten ook het schoonmaken in de wasmachine. Deze supermagneten kunnen vele jaren worden gebruikt omdat ze beschermd zijn tegen milieu-invloeden en bestand zijn tegen temperatuurschommelingen en water.

Waar worden magneten gebruikt voor het naaien?

Omdat de magneten voor het naaien een hoge mate van kwaliteit bieden, worden ze vaak door veel bedrijven gebruikt. professioneel gebruikt. Deze magneten kunnen met name in werkkleding worden genaaid, zodat alles goed op zijn plaats zit. Innaaimagneten kunnen ook privé in de keuken of in elke kinderkamer worden gebruikt. De tas is perfect gesloten. Elk stuk stof zit op zijn plaats met de supermagneet eraan vast. Elke consument kan er zeker van zijn - ook hij heeft de speciale neodymiummagneet in het dagelijks leven vaak gebruikt zonder het te beseffen. Veel mensen gebruiken al jaren magneten om zonder het te weten in handtassen, douchegordijnen en kleding te naaien.

Verborgen greep zonder gaten

Waarom is deze kleine magneet zo ongelooflijk waardevol? Hoewel het niet spontaan kan worden verwijderd omdat het is ingenaaid, laat het geen grotere gaten achter. De verborgen Supermagnet hecht bijzonder goed op dunne stoffen of lichte kostuums. Het is niet nodig om knoppen te bevestigen. Supermagneten gaan zelden verloren als ze eenmaal vastgenaaid zijn. Dit is precies de reden waarom neodymium magneten zo populair zijn. Magneten zijn een belangrijk gebruiksvoorwerp dat het leven in het dagelijks leven een stuk gemakkelijker maakt. Supermagneten besparen je veel moeite in het dagelijks gebruik als de dingen betrouwbaar blijven en er niet af vallen. Het zijn vaak de kleine dingen in het leven die ons leven gemakkelijker en dus veel meer de moeite waard maken. De kleine investering in de onzichtbare neodymium magneten uit de magneetwinkel is voor bijna iedereen de moeite waard. Super magneten voor het naaien zijn een onmisbaar onderdeel van het dagelijks leven.