Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Elastiek - een lang succesverhaal


Het eerste elastiek werd gemaakt door de uitvinder Thomas Hancock die 200 jaar geleden banden uit een rubberen fles sneed. Dit type rubber was niet zo elastisch of veerkrachtig als de moderne (textiele) elastieken die wij tegenwoordig dagelijks gebruiken. Toch werd het voordeel van het stabiele elastiek al snel duidelijk: toen en nu zijn ze flexibel inzetbaar, passen zich aan vormen aan, zijn geschikt als sluiting en verbeteren en verfraaien elk product.

Plat elastiek voor uw productie


Het assortiment elasto's in de webshop van SPRINTIS omvat kant-en-klare elasto's met metalen splinten aan de uiteinden, alsmede geknoopte folderkoordjes en rondgesloten elasto's middels een metalen splint, die onmiddellijk leverbaar zijn. Terwijl u bij kant-en-klare folderkoordjes profiteert van het feit dat u de elasto's reeds voorgeknoopt kunt kopen, overtuigen platte elasto's daarentegen door hun veerkracht en waarde voor uw verdere verwerking. Vooral het 5 mm brede platte elastiek wordt vaak en veelzijdig gebruikt. Van werkboeken tot hygiënemaskers/mondkapjes, in het SPRINTIS assortiment vindt u het juiste platte elastiek in verschillende kleuren, breedtes en rolmaten.

SPRINTIS elastiek voordelig online kopen


Naast het klassieke elastiek, dat online op rol kan worden gekocht in alle kleuren - van felgekleurd tot zwart en elegant wit - biedt SPRINTIS in de webshop ook rondgesloten elasto's aan in grote hoeveelheden, die net als de klassieke elastieken direct leverbaar zijn. Het bijzondere van de elasto's als ring is dat zij voorzien zijn van een metalen splint en dus niet meer genaaid, verzegeld of geknoopt hoeven te worden. In vergelijking met rond elastiek aan de meter op rol, dat nog moet worden afgemeten en op maat worden gesneden, zijn ze meteen klaar voor gebruik en veroorzaken ze geen overtollige afvalresten tijdens het gebruik. Veel SPRINTIS-elasto's en elastiek kunnen ook voordelig worden gekocht, hetzij op rol, hetzij op lengte gesneden in verschillende materiaaldiktes. Laat uw elastiek snel leveren op rollen tot 500 meter in de breedtes 3 mm, 5 mm of 6 mm. Als uw specifieke product niet in het assortiment zitten, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakt product.