Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Plat elastiek wordt gebruikt in een groot aantal industrieën, bijvoorbeeld in de textielindustrie en vooral in boekbinderijen en drukkerijen. Het elastische rubberen elastiek is immers flexibel en nauwsluitend door het rekbare materiaal.
Overtuig uzelf van de kwaliteit, kwantiteit en ruime keuze aan platte elastieken in de SPRINTIS webshop.

Plat elastiek | maatwerk Plat elastiek | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Plat elastiek, 4 mm, extra zacht, wit (doos á 2.500 - 3.000 m) Plat elastiek, 4 mm, extra zacht, wit (doos á 2.500 - 3.000 m)
Binnenkort weer beschikbaar!
- 80%
Restanten Voordeeltjes

Toepassingen van plat elastiek


Speciaal voor bedrukte materialen zoals mappen, notitieblokken of agenda's dient het platte elastiek als sluitband. Door het gewoon eromheen te binden is de verpakking gesloten. Maar het elastiek kan ook net zo gemakkelijk worden losgemaakt. Hier blijft het elastiek ook na langdurig gebruik strak en biedt het permanente houvast.
Maar ook in de textielindustrie worden dit elastiek vaak gebruikt als naaigerei, om de kledingstukken een betrouwbaar houvast te geven. Plat elastiek is ook zeer geschikt voor de productie van maskers (zie ook het symbool naast de productfoto's).

Plat elastiek in vele uitvoeringen


In onze webshop kunt u elastiek op rol in bijna elke kleur kopen - van plat elastiek in zwart of klassiek wit tot vele felle kleuren en als speciaal maatwerk. Natuurlijk bieden we ze ook in verschillende breedtes aan.
Het elastiek wat wij aanbieden wordt op rol geleverd, met keuze uit verschillende totale lengtes.

Plat elastiek online kopen bij SPRINTIS


U vindt wat u zoekt in de SPRINTIS webshop. De rollen elastiek voor industrieel gebruik kunnen goedkoop en gemakkelijk worden besteld, zelfs in grote hoeveelheden, als de productie dringend is. U vindt in ons assortiment ook andere soorten producten zoals rond elastiek of spanners/spanelastieken.
Hoe groter de bestelde hoeveelheid, hoe meer u profiteert van onze kortingen. Naast restvoorraden, speciale aanbiedingen en andere acties kenmerkt SPRINTIS zich vooral door korte levertijden. Aangezien de elastieken, evenals alle andere artikelen, in grote hoeveelheden worden opgeslagen, zijn grote hoeveelheden ook onmiddellijk beschikbaar.