Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Ze zijn klein, gemakkelijk vast te houden en snel klaar voor gebruik. Het gaat om kant-en-klare folderkoordjes gemaakt met elastiek van SPRINTIS. Omdat u uw folderkoord al gebonden koopt, kunt u deze direct uit de verpakking gebruiken zonder veel tijd te verspillen aan verdere verwerking. Zoals zo vaak het geval is, is echter niet alleen het tijdsaspect van het gebruik van de geknoopte folderkoordjes overtuigend. Afgewerkte folderkoordjes hebben ook het voordeel dat ze uniform gebonden zijn. Zo is elk van uw lussen identiek in grootte en dus uniform op elk product.

Folderkoordjes aan labels geknoopt | maatwerk Folderkoordjes aan labels geknoopt | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Elastische folderkoordjes | maatwerk Elastische folderkoordjes | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Folderkoord elastiek geknoopt Folderkoord elastiek geknoopt
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Pak cadeaus nog sneller in met kant-en-klaar folderkoord


Omdat met Kerstmis meestal veel cadeaus worden ingepakt, speelt de factor tijd hier een nog belangrijkere rol. Door kant-en-klaar folderkoord (met strik/lus) te gebruiken - bijvoorbeeld geknoopt aan labels - kunt u sneller handelen in de kerstzaak en u concentreren op uw hoofdtaken. En of u nu een kant-en-klaar folderkoord met één of twee lussen koopt, met het kant-en-klare folderkoord van SPRINTIS kunt u in een handomdraai een visueel aantrekkelijk cadeau inpakken.

Koop kant-en-klaar folderkoord in de SPRINTIS webshop


Het geknoopte folderkoord van rond elastiek van SPRINTIS is zeer populair voor kerstkaartjes of gevouwen kaarten op bruiloften, omdat deze elastische koordjes kant-en-klaar kunnen worden gebonden en in grote hoeveelheden kunnen worden gekocht.

Bovendien produceert u veel minder afval wanneer u het kant-en-klare folderkoord gebruikt, omdat er geen tijdrovend meten, knippen en binden nodig is. U heeft direct de juiste maat en kunt uw kant-en-klare folderkoord flexibel uitrekken en aanpassen dankzij de hoge elasticiteit. Is uw gewenste maat niet beschikbaar? Wij leveren uw met textiel omsponnen elastische koorden ook als maatwerk.