Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Plat of rond elastiek, met afgeronde splinten of met automatische splinten - in de SPRINTIS webshop vindt u een grote keuze aan 2-zijdig genippelde elasto's (met splinten). Gebruik de elasto's met metalen splinten om documenten, mappen en dossiers of zelfs grotere dozen vast te klemmen of te bevestigen. Want de elastieken met T-splinten zijn slijtvast en uitstekend geschikt voor meervoudig gebruik. Het voordeel van deze elasto's van SPRINTIS is dat je door de variabele lengte ook grotere artikelen kunt bevestigen en dat je in de webshop direct maatwerk kunt aanvragen.

Praktische kantooraccessoires: elasto's met splinten


Ze behoren tot de belangrijkste kantoorbenodigdheden: elastieken met metalen splinten. Met deze praktische elastieken kunnen mappen, dossiers of zelfs grotere dozen betrouwbaar worden gesloten.

De verwerking van 2-zijdig genippelde elasto's


Het bevestigen van de elasto's met T-splinten is zoals gewoonlijk eenvoudig: de metalen splinten worden door de geponste gaten - bijvoorbeeld van mappen of ordners - geregen. Zo kan het elastiek gemakkelijk worden omgeslagen. Deze bevestiging van plat elastiek, die bij SPRINTIS ook verkrijgbaar zijn als rond elastiek in meer dan 50 verschillende kleuren en uiteenlopende lengtes, levert een enorme tijdsbesparing op.