Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Wij ondersteunen u bij het op de juiste manier presenteren van uw producten op het verkooppunt. De schapwobbler wordt in de onmiddellijke nabijheid van uw product geplaatst en is dus niet ver van de klant verwijderd. Dit biedt een ideale gelegenheid om de aandacht van de klant te trekken.
Het speciale kenmerk van schapwobblers is dat ze zelfs bij een licht briesje, bijv. bij het voorbijlopen, een beweging teweegbrengen en de aandacht van de consument trekken. Kortingen, speciale prijzen of aanbiedingen kunnen zo gericht onder de aandacht worden gebracht en de promotie kan worden versterkt.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Eigenschappen van de schapwobblers

Schapwobblers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, hoe langer het bord in de kamer hangt. Deco-Springs worden gekenmerkt door de veer, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De afstand tot de plank is daardoor natuurlijk korter.
Het materiaal van de schapwobblers maakt hier een verschil: plastic is gemakkelijker te bewegen, dus de schapwobblers "wiebelen" meer dan die van aluminium. Bovendien kunnen de aluminium wobblers en de metalen decolabs naar wens in de rijrichting van de klant worden gebogen.

Houdkracht van de schapwobblers

De schapwobbler wordt met behulp van zelfklevende puntjes aan het schap bevestigd, met uitzondering van de 'schapwobblers voor scannerrails', die met een supergrijper op de scannerrails worden geklemd. Aan het andere uiteinde van de schapwobbler bevinden zich ook zelfklevende stippen om de print vast te plakken.
Zoals u in de beschrijving van de afzonderlijke producten kunt zien, bieden wij schapwobbelaars met verschillende kleefsterktes. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verwijderbaar en permanent. Permanente schapwobblers zijn bedoeld voor permanente bevestiging aan de schappen. De verwijderbare versie is ideaal voor tijdelijke bevestiging, bijv. voor speciale aanbiedingen.
Naast de kleefkracht bieden sommige schapwobblers ook de eigenschap "residuvrij verwijderen". De sterk hechtende pure acrylaatlijmstippen zorgen voor een hoge kleefkracht (permanente kleefkracht). Als de wobbler echter verwijderd moet worden, kan dit gebeuren zonder dat er resten achterblijven.

Voordelen van onze wobblers:

  • Het materiaal van de kunststof wobblers is niet gemaakt van PVC, zoals het geval is bij sommige conventionele wobblers, maar van gemakkelijk te recyclen PET.
  • De keuze uit verschillende maten en materialen betekent dat u het juiste product voor uw toepassing kunt vinden.
  • Grote hoeveelheden wobblers kunnen binnen 1-3 werkdagen geleverd worden.
  • Wij bieden ook een milieuvriendelijk alternatief van karton.

Verpakking van de wobblers

  • Los in een zak, 100 stuks
  • blok van 10: De wobblers kunnen uit een voorgesneden blok gebroken worden.
  • vel van 10 stuks: De plankwobblers kleven aan het vel (siliconenpapier), zodat ze heel snel en gemakkelijk kunnen worden opgemaakt - trek ze er gewoon af en plak ze op de gewenste print.
    Voor alle andere versies moet het rugpapier op de plakpunten vooraf worden verwijderd. Deze versie is ook zeer geschikt om samen met de bedrukking door te sturen naar detailhandelaren.
(Deze tekst is automatisch vertaald.)