Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Schapstoppers worden ook wel wobblers of wiebelaars genoemd. Ze worden gebruikt voor reclameboodschappen, prijsaanduidingen of als decoratie op de schappen, toonbanken of direct op het product. Zo trekt uw reclame op het Point of Sale de aandacht van uw klanten. In het SPRINTIS-assortiment vindt u een ruime keuze aan schapstoppers in verschillende uitvoeringen, afmetingen en materialen. Gebruik onze schapstoppers als effectieve reclame direct op het product. Nu kopen!

Schapstoppers: verkooppromotie op het Point of Sale

Schapstoppers of wobblers zijn verkoop bevorderende artikelen die direct aan het schap, de toonbank en het product worden bevestigd. Ze trekken de aandacht en zorgen voor een positieve winkelervaring voor uw klanten waarbij uw reclame-uitingen en aanbiedingen optimaal in beeld komen.

Schapstoppers worden in elke winkel gebruikt, zowel in kleine boetiekjes als in supermarkten en groothandels. Het speelt daarbij geen rol of je consumptiegoederen of productiegoederen verkoopt. Met de wobblers creëer je een blikvanger die alle reclameboodschappen de nodige aandacht bezorgt.

Schapstoppers in verschillende uitvoeringen

In het SPRINTIS-assortiment hebben we schapstoppers in verschillende uitvoeringen. Bij het kiezen van de juiste schapstoppers moet je rekening houden met de gewenste gebruiksplek en met je reclamedragers die je op het Point of Sale wilt bevestigen. De materialen en de grootte van het reclamemiddel spelen daarbij een doorslaggevende rol.

Wiebelaars van kunststof en aluminium

In het SPRINTIS-assortiment bieden we wiebelaars met verschillende lengte aan. Bij het materiaal kunt u kiezen uit kunststof of aluminium. Terwijl de wiebelaars van kunststof automatisch in een vorm buigen, kunt u de varianten van aluminium zelf in de gewenste vorm brengen.

Bij beide varianten zijn er modellen met verschillende klemmen. Zo kunt u schapstoppers met een klem aanbrengen op scannerrails. Het andere uiteinde van deze modellen heeft een zelfklevend oppervlak van schuimstof om probleemloos de reclameboodschap op te bevestigen.

Als alternatief bieden we varianten met zelfklevend PE-schuimoppervlak aan beide uiteinden. Met de kleefoppervlakken kunt u de wiebelaars flexibel op verschillende reclameoppervlakken bevestigen. Afhankelijk van de gekozen variant zijn de kleefoppervlakken verkrijgbaar met verschillende kleefkracht.

Dekotabs van metaal

Dekotabs zijn schapstoppers met ronde kleefvlakken aan beide uiteinden en een buigbare metalen staaf. Hiermee kunt u uw reclame-informatie optimaal positioneren.

Deko-Spring met veer

Twee draagelementen met zelfklevende oppervlakken van PE-schuim zijn door een speciale veer met elkaar verbonden en garanderen dat de reclameboodschap onmiddellijk in een horizontale positie op het product kan worden geplaatst.

Aftandhouders

De afstandhouder zorgt voor een afstand van slechts 20 mm tot het kleefoppervlak. Hierdoor kunt u uw reclame-informatie dicht bij het verkoopoppervlak plaatsen. De twee schuimrubberen zelfklevende ronde oppervlakken aan beide uiteinden maken plaatsing en gebruik eenvoudig en ongecompliceerd.

Kaartgrippers

Met de kaartgrippers kunnen prijsaanduidingen of andere reclame-informatie eenvoudig op bijna elk oppervlak in de verkoopruimte worden bevestigd. De kaarthouders hebben een zelfklevende houder en kunnen op elk glad oppervlak worden aangebracht. Dankzij de werking van de klem kunnen kaarten van papier, karton of zelfs foto's effectief op het Point of Sale worden gepresenteerd.

Bannerhangers

De bannerhangers zijn een praktische hulp om als blikvanger in de schappen te wijzen op speciale acties en productbeschrijvingen. Onze variabele bannerhangers zijn verkrijgbaar met magnetische sokkel. Door zijn draaibare arm en een verstelbare verbinding kan de bannerhanger op verschillende manieren flexibel worden bevestigd en in de juiste stand worden gebracht.

Maatwerk

U zoekt een schapstopper voor een individuele toepassing? Dan staan wij u graag met ons klantenadviseurs terzijde. Bij de bestelling van maatwerk naar wens kennen wij nagenoeg geen grenzen. Spreekt u ons aan, wij kijken ernaar uit!

Voordelen van de schapstoppers

Het gebruik van onze schapstoppers biedt u veel voordelen bij het aanduiden van prijzen, bijvoorbeeld:

  • Opvallende positie om speciale acties en reclameactiviteiten direct op het product of in het schap onder de aandacht te brengen.
  • Door de kleefoppervlakken op vrijwel ieder reclamevlak aan te brengen.
  • Door de kleefpunten is de bevestiging van uw reclameboodschap op het Point of Sale eenvoudig en snel om te zetten.
  • Door de effectieve klantbenadering direct op het product worden ook potentiële slecht verkopende producten een blikvanger.
  • De flexibele instelling van de hoeken van de aluminium wiebelaars zorgt voor een goede leesbaarheid van uw reclamemiddelen, ook aan de boven of -onderkant van de schappen.

Schapstoppers voordelig bestellen

Gebruik onze schapstoppers om met doelgerichte plaatsing de effectieve belangstelling van uw klanten te winnen. Presenteer uw reclame-uitingen met onze schapstoppers direct op het Point of Sale en creëer een positieve koopbelevenis voor uw klanten.

Voor de optimale prijsaanduiding op het Point of Sale bieden we ook scannerrails, prijskaarthoesjes en prijskaarthouders binnen het SPRINTIS-assortiment aan.

Nu schapstoppers bij SPRINTIS kopen en van een snelle levering profiteren!