Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Wanneer meerdere pagina's materiaal bij elkaar moeten worden gehouden zonder ze permanent vast te binden, worden archiveringsmechanismen gebruikt. Hoewel de praktische organisatiehouders in de meeste gevallen bekend staan als snelhechters, kunnen ze ook een nuttige functie toevoegen aan brochures, presentatiemappen, folders en verkoopdocumenten. Met onze zelfklevende archiveringsmechanismen kun je overal snel en eenvoudig orde scheppen.

Hoe werken zelfklevende snelhechters?

Snelhechters zijn een goede oplossing voor losse stapels papier. Ze zijn gemakkelijk te archiveren en houden je documenten bij elkaar. Ze bestaan uit een basisplaat en een snelhechttong, waarop je de geperforeerde documenten met splitpennen bevestigt. Een afdekstrip houdt de vellen bij elkaar en voorkomt dat ze eruit glijden. De basisplaat is voorzien van een sterk zelfklevende tape en kan dus gemakkelijk in zakken, mappen of brochures worden geplakt.

Veelzijdig gebruik van zelfklevende snelhechtmechanieken

Snelhechters zijn praktische hulpmiddelen in het dagelijkse kantoorleven omdat ze geperforeerde vellen en documenten bij elkaar houden en zo voor orde zorgen. Het voordeel van zelfklevende snelhechters is dat je de beschermfolie op de achterkant er gewoon af kunt trekken en ze kunt bevestigen waar je de documenten wilt opbergen. Bij SPRINTIS vindt u verschillende lengtes en breedtes, zodat u zeker de juiste oplossing vindt voor uw toepassing. Of het nu gaat om brochures, presentatiemappen, applicatiemappen, verkoopdocumenten of brochures: bij SPRINTIS vindt u een grote selectie zelfklevende snelhechters die geschikt zijn voor uw individuele gebruik. Naast de klassieke snelhechtstrips hebben we ook snelhechtstrips met een uitschuifbaar mechanisme in ons assortiment. Bij deze variant kan het hechtmechanisme inclusief de documenten in mappen of ordners worden opgeborgen. Op deze manier kunnen meerdere afzonderlijke "hechtblokken" worden samengevoegd of flexibel worden herschikt en gearchiveerd.

Milieuvriendelijke zelfklevende snelhechters

Onze dossiersnelhechters bestaan uit een 3-delige set van basisplaat, hechttong en afdekstrip. Bij de "conventionele" hechtmechanismen zijn deze onderdelen (net als het uitschuifbare archiveringssysteem) gemaakt van hard PVC, de hechttong is wit gelakt. Daarnaast biedt SPRINTIS ook een milieuvriendelijk alternatief: het zelfklevende snelhechters van karton. Hier zijn de basisplaat en de afdekstrip gemaakt van duurzaam karton, de hechttong is gemaakt van metaal om een hoge stabiliteit te garanderen. De milieuvriendelijke kartonnen hechtstrips maken deel uit van de duurzame EcologiQ productlijn van SPRINTIS.

Zelfklevende snelhechters van SPRINTIS

We hebben onze eenvoudig te monteren snelhechters op voorraad in verschillende formaten als smalle, brede, korte en lange versies. Er is ook een snelhechter verkrijgbaar als onderdeel van de productlijn van SPRINTIS. Vergelijkbaar met onze archief-/ filestrips, geeft dit je de mogelijkheid om de snelhechters zelf te archiveren, bijvoorbeeld voor archivering in een buismap. We bieden ook zelfklevende hechttongen aan, bekijk onze volledige selectie hechtstrips en dekplaatjes.

Uw voordelen bij SPRINTIS

Bij SPRINTIS profiteert u van snelle levertijden, een competente en behulpzame klantenservice en eerlijke prijzen. Kies tussen de vele verschillende varianten van hechtmechanismen:

  • Bestelhoeveelheid: al vanaf 100 stuks in een zak of 1.000 stuks in een doos.
  • Uitvoering: kant-en-klaar gemonteerde hechtstroken (3-delig) of 4-delige sets met extra hechtmechanisme
  • Materiaal: zelfklevend snelhechters van kunststof (hard PVC) of milieuvriendelijk karton
  • Afmetingen: 97 x 20 mm, 150 x 16 mm of 150 x 20 mm

Bestel nu gemakkelijk online en profiteer van aantrekkelijke staffelkortingen vanaf een bestelhoeveelheid van 200 stuks.