Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Wat zijn nietmechanismen?

Het doel van nietmechanismen is om gedrukt materiaal te bundelen en te klasseren. Ze hebben daarom dezelfde functie als een losbladige ordner: geperforeerde documenten worden op een niettong geplaatst en vastgezet met een afdekstrip. Ongeperforeerde documenten kunnen worden voorzien van archiefstrips, zodat ze in mappen kunnen worden opgeborgen. Bij SPRINTIS vindt u alles wat u nodig hebt voor het archiveren van documenten:

  • Ordnerstrips
  • Vijlapparaten
  • Nietapparaten
  • Niettonnen en afdekstrips
  • Buisvormige nietmachines
  • Zelfklevende nietmechanismen.

Nietapparaten voor meer organisatie

Nietapparaten zijn ideaal voor niet-geperforeerde documenten, zoals catalogi, brochures, informatiefolders of offertemappen. Deze worden voorzien van het juiste nietapparaat en kunnen dan in mappen worden opgeborgen. De opbergogen steken buiten het document uit en kunnen daarom snel en gemakkelijk worden geklasseerd. Er zijn zelfklevende archiveringsmiddelen, maar ook die in mappen of catalogi worden gestoken, waardoor het document niet beschadigd raakt en weer verwijderd kan worden. Ordnerstrips werken op een vergelijkbare manier: ze worden snel en eenvoudig met een zelfklevende strip aan brochures of catalogi bevestigd en kunnen in de map of ringband worden geplaatst zonder gaten te perforeren.

Niettonnen en omslagstrips

Als stapels papier gewoon bij elkaar moeten worden gehouden en niet in een ordner moeten worden geklasseerd, dan zijn ordneraccessoires zoals tabbladen en afdekstrips geschikt. Afhankelijk van het beoogde gebruik en de visuele vereisten vindt u in onze winkel verschillende ontwerpen en kleuren, bijvoorbeeld van kunststof of metaal.

Zelfklevende nietmechanismen - alles altijd op de juiste plaats

De zelfklevende niet mechanismen scheppen snel en gemakkelijk orde. Kies uit verschillende formaten zoals smalle, brede, korte of lange versies. De nietmechanismen maken indruk met hun sterke kleefband op de basisplaat en houden uw documenten bij elkaar.

Uw voordelen met SPRINTIS

Kies de juiste archiefaccessoires om uw archief- of marketingmateriaal te organiseren. Wij hebben ook grote hoeveelheden onmiddellijk beschikbaar en kunnen uw bestelling binnen 24 uur verzenden. Onze klantenadviseurs helpen u graag met vragen of maatwerkverzoeken. Bestel nu bij SPRINTIS!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)