Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

U bent ongetwijfeld bekend met dossiers waarvan de inhoud volledig ongeorganiseerd is, waardoor ze erg onhandig in het gebruik zijn. Als het al duidelijk is dat u elke keer dat u de map gebruikt, er een hele tijd in moet bladeren en zoeken, dan gebruikt u bijna zeker het verkeerde archiveringsmiddel. Het spreekwoordelijke gezegde luidt: Uit het oog, uit het hart. Vertaald betekent dit: opgeborgen, verborgen. Het juiste archiveringssysteem is echter nodig om ervoor te zorgen dat opbergen plaats maakt voor echte voldoening. Want organisatie eindigt niet bij het dossier, maar begint daar.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Vijlmechanismen voor elk gebruik

U vindt wat u zoekt in onze selectie van verschillende vijlmechanismen voor elke toepassing. De klassieke niettonnen met afdekstrips bieden veel mogelijkheden voor platte nietmachines. Nietmechanismen en niethechters worden gebruikt in mappen voor middelgrote volumes. Grote bergen documenten kunnen gemakkelijk georganiseerd worden met buisnietjes en archiefclips. Met behulp van archief- en nietstroken kunnen documenten en brochures in mappen worden georganiseerd zonder dat er perforaties nodig zijn. Vooral de zelfklevende archiveringsmiddelen kunnen aan praktisch elk product worden toegevoegd.

Alle producten zijn in voldoende hoeveelheden op voorraad en kunnen zo snel mogelijk rechtstreeks vanuit het hart van Europa worden geleverd. U vindt wat u zoekt in onze verschillende categorieën ordners, speciale ordners vindt u hieronder.

Folderbakken van SPRINTIS

Met onze foldermappen kunt u praktisch elk materiaal omzetten in archiveerbare producten. De sleufmappen zijn ideaal voor het opbergen van hele losbladige ordners in grotere mappen. Het nietmechanisme kan ook elegant worden verborgen door een etiketvak voor individuele etikettering. Wij bieden onze ordners aan met een keuze uit twee of vier zeilringen voor elke toepassing. De vijlapparaten zijn verkrijgbaar met of zonder kleefstrips om ze gemakkelijk te kunnen aanbrengen voor permanente bevestiging. Alle SPRINTIS filers zijn verkrijgbaar in zwart, wit en transparant.

Voor producten op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)