Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Mailing enveloppen met klep | maatwerk Mailing enveloppen met klep | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Mailing enveloppen met klep, permanent, PE-folie, transparant Mailing enveloppen met klep, permanent, PE-folie, transparant
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Mailing enveloppen met klep, milieuvriendelijke PLA-folie Mailing enveloppen met klep, milieuvriendelijke PLA-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Mailing- / verzendenveloppen | maatwerk Mailing- / verzendenveloppen | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt

Waar kunt u verzendhoezen voor gebruiken?

Bij SPRINTIS vindt u verzendhoezen met een permanente sluiting voor eenmalig gebruik evenals mailing enveloppen die hersluitbaar zijn. Met een mailing envelop kunnen producten en documenten veilig worden verstuurd. Deze wordt vooral gebruikt voor het versturen van catalogi, folders of documenten. Afhankelijk van de toepassing kan er een envelop met permanente sluitstrook óf met een hersluitbare klep worden gebruikt. De mailing envelop met permanente sluiting dient voornamelijk voor bescherming tegen misbruik of verwisseling van de inhoud. Vooral bij vertrouwelijke documenten of waardevolle goederen is de sluiting met een zelfklevende klep zinvol. Hoewel deze verzendhoezen ook geschikt zijn voor privégebruik, worden ze overwegend gebruikt door bedrijven voor brochures, reclamemateriaal en mailingen.

Welke soorten mailing enveloppen zijn er?

De keuze aan mailing enveloppen is groot. Een van meest gebruikte verzendhoezen is de mailing envelop met zelfklevende klep. Bij deze mailing envelop wordt onderscheid gemaakt tussen het model met permanent klevende klep en de versie met hersluitbare klep. Wanneer men een permanente zelfklevende envelop gebruikt, kan deze maar één keer worden gebruikt. Meestal gaat het daarbij om een envelop die met een kleefrand gesloten wordt en daardoor bij het openen beschadigd. Een hersluitbare mailing envelop kan daarentegen meerdere keren worden hergebruikt. Bij deze enveloppen is op de klep een zelfklevende tape aangebracht die met een folie- of papierstrook afgedekt is. Zodra de producten in de mailing envelop gestopt zijn, kan de folie- of papierstrook worden verwijderd. Daarna kan de mailing envelop gesloten worden door de beide foliezijden tegen elkaar aan te drukken.

Waar worden de mailing enveloppen van gemaakt?

De meeste mailing enveloppen worden van polypropyleen, PE-folie of OPP-folie gemaakt. De mailing enveloppen van polypropyleen, afgekort PP, zijn heel populair omdat het materiaal bekend staat om zijn duurzaamheid. PP is tegen bijna alle vetten en organische oplosmiddelen bestand en is bovendien bestand tegen zouten en zuren. Daarbij is polypropyleen reukloos en huidvriendelijk. Daarom worden mailing enveloppen van PP-folie ook in de levensmiddelenindustrie en in de farmacie gebruikt. Dankzij de hoge transparantie kun je direct de inhoud van de mailing envelop zien. Een ander voordeel van polypropyleen: het kan gerecycled worden en is daardoor ook milieuvriendelijk. Mailing enveloppen van PE-folie zijn bij SPRINTIS eveneens transparant en bieden optimale bescherming voor belangrijke documenten en producten. Ze zijn heel stevig en worden vooral gebruikt voor de verzending van tijdschriften, sieraden of andere documenten. Wie een ondoorzichtige mailing envelop zoekt is met een envelop van Coex-folie goed geholpen. Dankzij een speciaal productieproces ontstaat een hoogwaardige, gelaagde folie die enorm elastisch en duurzaam is. Mailing enveloppen van Coex-folie blinken ook uit door hun minimale gewicht en zijn zeer geschikt voor de verzending van vertrouwelijke documenten en producten.

Welke keuze aan mailing enveloppen heb ik bij SPRINTIS?

De hersluitbare mailing envelop van hoogwaardige PE-folie heeft een praktische kleefsluiting. Er is keuze uit verschillende materiaaldiktes en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het kleinste formaat is 70 x 100 mm, terwijl de grootste maat 500 x 700 mm is. Geheel transparant biedt hij zicht op de inhoud en is daarom vooral geschikt voor openbare documenten. Wie daarentegen een ondoorzichtige mailing envelop zoekt, kan kiezen voor het model van PE-Coex-folie. De mailing envelop is gegarandeerd ondoorzichtig en kan veilig en permanent worden gesloten. Vanaf 100 stuks bieden we u ook mailing enveloppen van PP-folie aan. Tevens is er een mogelijkheid voor speciale aanmaak/maatwerk. Als alternatief vindt u in onze webshop ook gripzakken, plastic zakjes, zakjes met zipsluiting etc.

Uw voordelen met mailing enveloppen van SPRINTIS:

  • Kunnen al vanaf 100 stuks worden besteld
  • Zijn vaak recyclebaar en milieuvriendelijk
  • Zijn zowel verkrijgbaar in een hersluitbare als eenmalig te sluiten versie
  • Kunnen enorm veelzijdig worden ingezet
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen
  • Keuze uit PE-, PP-, PLA- OPP-folie of Coex-folie
  • Mogelijkheid voor speciale aanmaak/maatwerk
  • Bij hogere afname geldt een staffelkorting