Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Plastic zakjes en draagtassen lenen zich perfect voor het verpakken en bewaren van de meest uiteenlopende producten. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en beschermen uw inhoud langdurig tegen stof, vuil en vocht. Bovendien zijn de plastic zakjes makkelijk te vullen en doordat ze transparant zijn, zie je direct wat erin zit. Hierdoor kan je direct de goederen bekijken, zonder de verpakking te openen of kapot te maken. In de SPRINTIS Themawereld verpakking & verzending vindt u een grote keuze aan plastic zakjes en draagtassen:

 • diverse materialen
 • verschillende afmetingen
Plastic zakjes | maatwerk Plastic zakjes | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Plastic zakjes, milieuvriendelijk PLA-folie Plastic zakjes, milieuvriendelijk PLA-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Plastic zakjes, PE-folie Plastic zakjes, PE-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Plastic zakjes, PP-folie Plastic zakjes, PP-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Plastic zakjes, OPP-folie Plastic zakjes, OPP-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Waar kunnen plastic zakjes en draagtassen voor gebruikt worden?

Plastic zakjes en draagtassen kunnen op diverse manieren worden gebruikt. Ze worden zowel voor het verpakken, bewaren als transport van goederen gebruikt en lenen zich voor bijna elke inhoud. Al naar gelang het model kunnen plastic zakjes worden geseald of als draagtas worden gebruikt. Doordat ze transparant zijn, wordt de inhoud van de zak/tas perfect gepresenteerd. Daarom zijn de plastic zakjes en draagtassen vooral geschikt voor beurzen en verkoopafdelingen. Ze beschermen de inhoud en bieden desondanks volledig zicht op de producten. De meeste plastic zakjes en draagtassen beschikken over een eenvoudige opening en kunnen makkelijk met de hand gevuld worden. Hierdoor zijn de zakken ook geschikt voor bulkgoederen en vloeistoffen.

Welke soorten plastic zakjes en draagtassen zijn er?

De keuze uit plastic zakjes en draagtassen is groot. Dankzij de duurzame materialen kunnen plastic zakjes en draagtassen veelvuldig gebruikt worden. Normaal gesproken bestaan plastic zakjes en draagtassen uit polypropyleen of polyethyleen. Bij SPRINTIS vindt u zakken van PE-folie, PP-folie evenals OPP-folie. Afhankelijk van het gebruiksdoel bieden de verschillende materialen diverse voordelen:

 • Polypropyleen: PP folie, duurzaam en stevig
 • PE-folie: Polyethyleen, bijzonder vochtbestendig
 • OPP-folie: zeer transparante folie met grote stevigheid
 • PLA-folie: duurzaam en milieuvriendelijk

U kunt ze ook als maatwerkproduct bij ons bestellen.

Welke keuze uit plastic zakjes en draagtassen heb ik bij SPRINTIS?

Als u eenvoudige plastic zakjes en draagtassen van PE-folie zoekt, bent u met artikel FB.PE goed geholpen. De transparante plastic zakjes en draagtassen kunnen in verschillende afmetingen gekozen worden en zijn beschikbaar in afmetingen van 40 x 60 mm tot maximaal 800 x 1200 mm. Daardoor zijn ze geschikt voor zowel heel kleine als heel grote producten en kunnen enorm veelzijdig worden ingezet. Naast het formaat heeft u ook de keuze uit verschillende materiaaldiktes. Terwijl lichte artikelen met een materiaaldikte van 25 µm voldoende beschermd zijn, is bij zware goederen of goederen met afwijkende vorm een materiaaldikte van 120 µm aan te bevelen. Als u op zoek bent naar een plastic zakje met handgreep, kies dan voor de draagtas FB.GL.PE. Vanaf een hoeveelheid van 100 stuks kan een lichte tas van PE-folie vooral voor goederen met een gering gewicht worden gebruikt. Als het assortiment niet toereikend voor u is, heeft u de mogelijkheid plastic zakjes en draagtassen volgens uw specificaties te laten vervaardigen. We informeren u graag over prijzen en beschikbaarheid. Als duurzaam alternatief voor onze zakken van PE, PP en OPP biedt SPRINTIS ook plastic zakken van PLA-folie aan, die uit natuurlijke grondstoffen wordt verkregen en duurzaam en composteerbaar is.

Uw voordelen met plastic zakjes en draagtassen van SPRINTIS:

 • Kunnen al vanaf 100 stuks worden besteld
 • Worden gemaakt van hoogwaardig PE-, PP-, PLA- of OPP-folie
 • Kunnen makkelijjk worden geopend en gesloten en zijn daarom herbruikbaar
 • Zijn enorm veelzijdig inzetbaar
 • Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen
 • Keuze uit verschillende materiaaldiktes
 • Mogelijkheid voor speciale aanmaak/maatwerk
 • Bij hogere afname geldt een staffelkorting