Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Gripzakken | maatwerk Gripzakken | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Gripzakken, milieuvriendelijk PLA-folie Gripzakken, milieuvriendelijk PLA-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Gripzakken, met schrijfvlakken, PE-folie Gripzakken, met schrijfvlakken, PE-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Gripzakken, met Eurosleuf, PE-folie Gripzakken, met Eurosleuf, PE-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Gripzakken, met ronde perforatie, PP-folie Gripzakken, met ronde perforatie, PP-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Gripzakken, PE-folie Gripzakken, PE-folie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Wat is er bijzonder aan gripzakken?

Gripzakken worden in de regel van PE- of PP-folie gemaakt. Zij zijn uiterst robuust en lenen zich voor het veilig verpakken van kleine onderdelen. Een gripzak is door het gebruiksgemak zeer geschikt voor het orderverzamelen. De gripzakken zijn voorzien van een druksluiting en kunnen daarom zo vaak als nodig worden hergebruikt. Gripzakken zijn reukloos en veilig en zijn bedoeld voor zowel industrieel als ook huishoudelijk gebruik. Ze beschermen de inhoud langdurig tegen stof, vuil en vocht.

Waar kan ik gripzakken voor gebruiken?

Gripzakken worden steeds vaker gebruikt door ambachtslieden of bedrijven die met kleine onderdelen te maken hebben. In deze zakjes kunnen heel kleine onderdelen veilig worden opgeborgen of in combinatie met grotere hoeveelheden. Ook muntenverzamelaars en modelbouwers gebruiken deze praktische zakjes. Kleine onderdelen kunnen hierin worden bewaard, verzameld of verzonden. Om gripzakken makkelijk te bewaren, zijn ze vaak voorzien van een ronde perforatie of een eurosleuf. Zo kunnen de zakjes gemakkelijk worden opgeborgen of aan een haak worden opgehangen. In tegenstelling tot gesealde zakken, kunnen gripzakken meerdere keren worden geopend en gesloten zonder daarbij beschadigd te raken. Dit zorgt voor een langere gebruiksduur.

Welke soorten gripzakken zijn er?

De keuze uit gripzakken is groot. Gripzakken kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, maar worden meestal van PE- of PP-folie gemaakt. Afhankelijk van de foliedikte verschillen de zakken in robuustheid en duurzaamheid. Ook het formaat kan variëren. Zo zijn er miniatuurzakjes voor heel kleine producten, zoals bijvoorbeeld elektronische en technische accessoires, of grotere zakken die geschikt zijn voor grote hoeveelheden en onderdelen. Dankzij het soort sluiting kunnen gripzakken zo vaak als gewenst worden gesloten en geopend. In de regel gaat het daarbij om een eenvoudige druksluiting. Bovendien zijn de meeste gripzakken voorzien van een eurosleuf en een schrijfvlak. De meeste gripzakken zijn transparant zodat meteen duidelijk is welke goederen in de zak bewaard worden.

Welke keuze uit gripzakken heb ik bij SPRINTIS?

Als u op zoek bent naar een eenvoudig, beschrijfbaar zakje, kies dan bij SPRINTIS voor de gripzakken met schrijfvlakken. De zak is gemaakt van stevige PE-folie en is verkrijgbaar in verschillende foliediktes. Te bestellen in verschillende afmetingen vanaf een klein formaat van 40 x 60 mm tot een groot formaat van 300 x 400 mm. Met uitzondering van de schrijfvlakken is de zak compleet transparant en bedrukt met een recyclingsymbool. Als u de voorkeur geeft aan gripzakken van PP-folie, dan kunt u voor artikel DV.RL.PP kiezen. De gripzakken hebben een ronde perforatie in de bovenrand en zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 70 x 100 mm tot en met 160 x 220 mm. Bovendien kunt u bij SPRINTIS ook gripzakken met medische schrijfvlakken of speciaal maatwerk bestellen. Alle standaard zakken zijn vanaf 1000 stuks te bestellen.

Duurzame gripzakken van PLA-folie

Naast onze gripzakken van PE- en PP-folie bieden wij ook een milieuvriendelijk alternatief van PLA-folie. PLA is de afkorting voor Polylactide Acid (in de volksmond: polymelkzuur). Dit is een kunststof die gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen en hernieuwbaar is. Bovendien zijn onze gripzakken van PLA composteerbaar en biologisch afbreekbaar. Visueel verschillen de PLA zakken van onze andere gripzakken door hun melkachtig-transparante uiterlijk.

Uw voordelen met gripzakken van SPRINTIS:

  • Kunnen al vanaf 1000 stuks worden besteld
  • Kunnen probleemloos herhaaldelijk worden geopend en gesloten en zijn daardoor herbruikbaar
  • Zijn enorm veelzijdig inzetbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen
  • Zijn verkrijgbaar in maten vanaf 40 x 60 mm tot maximaal 300 x 400 mm
  • Bij hogere afname geldt een staffelkorting