Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Zakjes met zipsluiting zijn te vinden in veel verschillende branches binnen de industrie en handel, maar ook in particuliere huishoudens. Een van de grootste voordelen van zakjes met zipsluiting of ritszakken is dat de inhoud veilig en betrouwbaar beschermd is tegen vocht, stof en vuil. Tegelijkertijd kost het weinig moeite om de zak met zipsluiting te openen en te sluiten. Zakjes met zipsluiting zijn daarom een populaire aanvulling in de zakelijke en particuliere sector. In onze SPRINTIS Themawereld verpakking & verzending vindt u een grote selectie van hoogwaardige zakjes met zipsluiting!

Zakjes met zipsluiting voor commercieel en particulier gebruik

Zakjes met zipsluiting zijn praktische opbergmogelijkheden voor een groot aantal zaken. Ze kunnen zowel in de commerciële als de particuliere sector voor veel toepassingen worden gebruikt. Ze zijn onder andere geschikt als u documenten, flyers, brochures of visitekaartjes effectief wilt beschermen tegen vocht en vuil. Nuttige documenten kunnen ook in zo'n zakje worden gestopt als u bijvoorbeeld informatiemateriaal verspreidt op seminars, beurzen of andere grote evenementen. Dankzij de zakjes met zipsluiting zijn alle documenten samen gebundeld en lopen uw bezoekers niet het risico belangrijke documenten te verliezen. Vooral bij grote evenementen met meerdere exposanten worden flyers en brochures vaak achteloos in een tas gestopt of zelfs weggegooid. Uw documenten worden op een nette wijze in een zakje met zipsluiting gepresenteerd en maakt er iets bijzonders van waar potentiële klanten en zakenpartners graag naar kijken. Zakjes met zipsluiting zijn ook populaire opbergmogelijkheden voor privégebruik. Kleine onderdelen en in het huishouden gebruikte keukengerei kunnen snel en probleemloos worden opgeborgen.

Zijn zakjes met zipsluiting geschikt voor vliegreizen?

Iedereen die veel met het vliegtuig reist, kent de zakjes met zipsluiting voor handbagage. Kleine onderdelen kunnen daarin duidelijk worden opgeborgen. Maar dat is nog niet alles: als u vloeistoffen in uw handbagage wilt meenemen, moet u ze volgens de luchthavenvoorschriften in een transparante, afsluitbare zak bewaren. Een ritszakje, zoals u ook bij SPRINTIS vindt, is hiervoor ideaal. Bewaar vloeistoffen zoals cosmetica, handcrème, contactlensvloeistof e.d. tot 100 ml snel en gemakkelijk in het zakje met zipsluiting. Zo komt u gegarandeerd sneller door de handbagagecontrole heen.

Zijn zakjes met zipsluiting herbruikbaar?

U kunt zakjes met zipsluiting probleemloos meerdere keren hergebruiken. De praktische schuifsluiting functioneert ook na herhaaldelijk openen en sluiten perfect. Houd er echter rekening mee dat het zakje, afhankelijk van het gebruiksdoel, tekenen van slijtage kan vertonen. Om deze reden kunt u de het zakje met zipsluiting niet onbeperkt hergebruiken. Zolang u echter geen gaten of andere beschadigingen aan de zak vindt, kunt u deze gemakkelijk opnieuw gebruiken.

Sluitzakjes in verschillende diktes en afmetingen

Zakjes met zipsluiting resp. ritszakjes zijn in de SPRINTIS webshop in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kies uit verschillende formaten tussen 120 x 170 mm als kleinste en 480 x 640 mm als grootste formaat. U kunt kiezen uit materiaaldiktes 60, 70 of 75 µm, d.w.z. micron. De zakjes met zipsluiting zijn verkrijgbaar in staand als dwars/liggend formaat. De sluiting is ofwel aan de korte of aan de lange zijde. Alle SPRINTIS zakjes met zipsluiting zijn transparant en gemaakt van PE-folie.

Speciaal maatwerk van zakjes met zipsluiting

Als u in de SPRINTIS webshop niet de gewenste afmeting of foliedikte van zakjes met zipsluiting kunt vinden, is er ook speciaal maatwerk mogelijk. U kunt gebruik maken van een uniek product dat volgens uw specificaties is vervaardigd. Neem ook contact met ons op als u een speciale opdruk op de zakjes met zipsluiting wilt hebben. Bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een opschrift. Zo vindt u gegarandeerd de juiste zakjes met zipsluiting voor uw toepassing.Zakjes met zipsluiting kunnen op diverse manieren worden gebruikt. Deze praktische opbergmogelijkheden beschermen de inhoud tegen vocht, vuil en stof. Ze zijn geschikt voor zowel particulier als commercieel gebruik.

Zakjes met zipsluiting – Uw voordelen bij SPRINTIS:

  • Verschillende uitvoeringen op voorraad
  • Maatwerk op aanvraag mogelijk
  • Korting bij aankoop van grotere hoeveelheden
  • Hoge kwaliteit voor stevige en duurzame producten
  • Meervoudig gebruik en dus duurzaam