Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Er is een fundamentele regel in de strijd om de aandacht van mensen: het nieuwe trekt natuurlijk meer belangstelling dan het bestaande. Daarom is het belangrijk om uw eigen inhoud voortdurend uit te breiden en aan te passen. Tegelijkertijd kan vooral gedrukte inhoud niet permanent up-to-date worden gehouden en voor elk individu op maat worden gemaakt. Met behulp van extra zakken voor brochures en drukwerk kan er gemakkelijk flexibiliteit worden toegevoegd. Onze zelfklevende pockets bieden ruimte voor actuele informatie als aanvulling op de bestaande inhoud.

Zelfklevende insteekhoezen

U wilt dat iets in het geheugen van de mensen blijft hangen. Of het nu gaat om visitekaartjes, overzichtsbladen, extra flyers of gegevensdragers - met de juiste zelfklevende zakjes worden uw bijsluiters niet alleen goed geplaatst en beschermd, maar ook onthouden. Het toevoegen van een extra functie aan een product maakt vaak het verschil.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Zelfklevende zakken van SPRINTIS

Wat u ook aan uw drukwerk en promotiemateriaal wilt toevoegen, u vindt er hier de juiste zak voor. Aan de buitenkant van een map, op de rug van een ordner of aan de binnenkant van uw brochure - de zelfklevende zakken van SPRINTIS bieden voldoende opbergruimte en de nodige transparantie. Uw producten krijgen meer functionaliteit en individualiteit zonder extra werk.

U vindt de juiste zelfklevende hoesjes voor alle vormen, formaten, formaten en toepassingen - in A4 of A5, met drie of vier hoeken, breed of smal, eenvoudige functie of extra zakje voor visitekaartjes. Er is ook de juiste zelfklevende insteekhoes voor elke toepassing van uw respectieve inhoud. Moet het inlegvel vaak en gemakkelijk verwisseld worden of wordt het slechts zelden verwijderd en voornamelijk in de zak zelf gebruikt? Is het materiaal gevoelig voor beschadiging en wordt het daarom voldoende beschermd door een afsluitbare flap? Hebt u een oplossing nodig voor zelfklevende zakken met extra vulhoogte? U vindt wat u zoekt in ons grote assortiment!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)