Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Er wordt gezegd dat het essentiële onzichtbaar is voor het oog. Maar met praktische foliezakjes is het onzichtbare zelf het essentiële. Want bij het opbergen van materialen in transparante zakken is het belangrijk dat de inhoud ook centraal staat. Voeg een functie toe aan voorheen ongebruikte ruimte die visueel onopgemerkt blijft. U vindt wat u zoekt in onze grote selectie transparante zakken in alle formaten, vormen en ontwerpen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)
  1. Pagina 1 van 2
Driehoek insteekhoezen | maatwerk Driehoek insteekhoezen | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Insteekhoezen | maatwerk Insteekhoezen | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Driehoek insteekhoezen, zelfklevend, papier Driehoek insteekhoezen, zelfklevend, papier
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
  1. Pagina 1 van 2

Transparantie door transparante zakken

Met onze transparante zakken kunt u belangrijke documenten beschermen en er tegelijkertijd mee blijven werken. De transparante PP-folie opent talloze toepassingsmogelijkheden, zowel in de productverwerking als in de werkomgeving als opbergplaats voor belangrijke lijsten, notities en overzichten. Met onze papieren zakken met transparante frontfolie kunt u ook het overzicht bewaren.

Open voor alles - transparante zakken van SPRINTIS

Of het nu gaat om een overzichtsblad, een lijst om in te voeren, een visitekaartje of een gegevensdrager, uw materiaal wordt beschermd en praktisch opgeborgen in een foliezak. Wij hebben elk type opening, snit en functie voor uw toepassing. De foliezakken kunnen gemakkelijk aan de brede of smalle kant gevuld worden. Zakken met openingen aan beide zijden zijn ideaal voor veelvuldig gebruik. Zakken met extra vulhoogte kunnen grotere hoeveelheden documenten en een grote verscheidenheid aan materialen bevatten, zoals schrijfblokken of potlooddoosjes.

Transparante zakken in A4 en andere formaten

Transparante zakken en transparante zakken in A4-formaat zijn de klassieke zelfklevende versie voor gebruik in mappen en brochures. U kunt het juiste formaat vinden uit een groot aantal andere vormen en ontwerpen die aan uw eisen voldoen. Als uw gewenste formaat niet op voorraad is, zijn producten op maat eenvoudig mogelijk. Voor speciale toepassingen en allerlei producten op maat staat onze klantenservice u graag met raad en daad bij. Bekijk ons assortiment aan verschillende driehoekige zakjes en onze verschillende versies van visitekaartzakjes.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)