Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Accessoires voor Mappenproductie

Maak indruk met representatieve mappen

Er is maar één kans voor een eeste indruk. Als een presentatiemap hoogwaardig en fraai is vormgegeven, kijkt iedereen graag naar de belangrijke inhoud. Ontwerp uw mappen functioneel en individueel. Maak indruk op uw klanten met creatieve oplossingen voor professioneel ontworpen presentatiemateriaal, want dat draagt in belangrijke mate bij aan het succes van uw bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om unieke mappen af te werken, zoals: hechtmechanieken voor snelhechtmappen, elastieken voor elastomappen of magneten en klittenbandrondjes voor afsluitbare mappen.

Heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op, onze klantenservice helpt u graag verder.

Slimme oplossingen voor meer inhoud in presentatiemappen

Hoogwaardige inhoud verdient een kwalitatief uitstekende presentatie. Extra vakken om belangrijke informatie en inhoud extra te benadrukken individualiseren uw mappen en zijn intelligente oplossingen om meer aandacht te vestigen op de specifieke inhoud. Dankzij het toevoegen van een visitekaarthoesje hebben uw klanten direct de juiste contactpersoon in beeld. Driehoek insteekhoezen fungeren als praktische extra vakjes voor het bijvoegen van flyers, informatiebladen, prijslijsten etc. Als milieubewust productalternatief biedt SPRINTIS transparante of witte, zelfklevende driehoek- en visitekaarthoesjes van de duurzame grondstof papier aan. Deze artikelen maken deel uit van ons EcologiQ-assortiment, de duurzame productlijn van SPRINTIS.

Met behulp van transparante hoezen kunnen andere materialen, zoals bijvoorbeeld datadragers of kleine productsamples, in de map worden bevestigd en zichtbaar worden gepresenteerd. Om makkelijk een snelhechtmap te vervaardigen, bieden wij zelfklevende hechtmechanieken in diverse uitvoeringen aan.

Laat u inspireren door onze creatieve oplossingen en verfraai uw presentatiemappen geheel naar wens.

Functionele sluitmethodes voor presentatiemappen

Of het nu gaat om het ontwerp of om de functionaliteit – het is altijd een goed idee om een presentatiemap van een sluiting te voorzien.

Zelfklevende magneetrondjes of klittenbandrondjes worden aan de binnenkant bevestigd. Bij het gebruik van deze producten ligt de nadruk op de funtionaliteit, aangezien de sluitingen van buitenaf niet zichtbaar zijn. Magneten of klittenband voorkomen dat mappen onbedoeld opengaan en beschermen de inhoud tijdens transport, bijvoorbeeld in tassen en rugzakken. Iedereen die een map met dergelijke sluiting vasthoudt, is onmiddellijk verrast door de aanblik. De sluiting maakt de map mooier en geeft de inhoud meer betekenis.

Elasto’s met splinten zijn een veelgebruikte, alternatieve sluitmethode voor mappen. Ze zijn heel praktisch omdat zelfs los ingesloten bladen op hun plaats worden gehouden. Elastieken kunnen op verschillende manieren aan de mappen worden bevestigd en gespannen. Bij zogeheten elastomappen wordt het elastiek over de hoek geschoven. Als alternatief kunnen ze op de rand over de open zijde worden gespannen, zie bijgevoegde afbeeldingen. Bij alle versies zijn de elasto’s van buitenaf duidelijk zichtbaar en vormen ze een decoratief element in het ontwerp. Wij bieden vele lengtes en kleuren direct uit voorraad leverbaar, maar ook individueel maatwerk in allerlei lengtes, kleuren en uitvoeringen vanaf slechts 100 stuks.

Eyelets zorgen voor een veilige perforatie van de presentatiemappen, ze beschermen tegen scheuren en de elasto’s kunnen door de eyelets worden aangebracht. Uiteraard is in onze webshop ook de geschikte verwerkingapparatuur verkrijgbaar.

Met linten/koorden kunt u hele mooie en individuele sluitingen creëren. Deze oplossing is ideaal wanneer een zekere exclusiviteit en een hogere eis aan het ontwerp wordt gesteld. Typische toepassingen voor mappen die met linten worden dichtgebonden zijn bijvoorbeeld doop-, baby- of trouwmappen. Tevens worden linten of koorden ook vaak gebruikt als sluiting voor tekenmappen.

Welke sluitingsmethode u ook kiest, met de juiste accessoires krijgen uw presentatiemappen een professionelere uitstraling. Tegelijkertijd wordt de inhoud van de map optimaal beschermd.

SOORTEN MAPPEN

  • Offertemap
  • Productmap
  • Conferentiemap
  • Persmap
  • Beursmap
  • Collectiemap
  • En nog veel meer

Andere accessoires voor meer inspiratie

Heeft u speciale mappen nodig voor specifieke projecten of heeft u ongebruikelijke eisen? Dan hebben wij de juiste oplossingen. Talrijke producten zijn geschikt om mappen te voorzien van een bijzonder detail.

Met penlussen kunt u kleurrijke accenten toevoegen aan uw mappen en een decoratieve look combineren met functionaliteit. Deze praktische hulpmiddelen staan garant voor extra dimensie en een heel eigen design.

Zelfklevende klemruggen zorgen voor meer structuur en orde in de map en worden vaak gebruikt voor mappen met vooraf bepaalde inhoud, zoals zogenaamde driedelige projectmappen.

Laat u inspireren door de verscheidenheid van onze afwerkingsartikelen en ontdek buitengewone mogelijkheden voor de realisatie van uw speciale projecten.

ALLES IN ÉÉN OOGOPSLAG

GEEN TIJD VOOR EIGEN INDIVIDUELE MAPPENPRODUCTIE?

Geen probleem, wij hebben ook diverse standaardmappen met toebehoren en geschikte verwerkingsapparatuur in ons assortiment: