Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Veel mensen kennen alleen het eenvoudige en doeltreffende principe van klittenband als sluiting voor schoenen, jassen of rugzakken. Maar onze klittenbandrondjes bieden meer toepassingen dan je op het eerste gezicht zou denken. Met de zelfklevende klittenbandrondjes uit ons assortiment kunnen bijvoorbeeld offertemappen, mailings of mappen veilig worden gesloten. Wij leveren klittenband in de populaire kleuren zwart en wit en in verschillende maten. Wij vervullen graag uw zeer individuele wensen met een op maat gemaakt product.

Klittenbandrondjes | maatwerk Klittenbandrondjes | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Klittenbandrondjes op rol Klittenbandrondjes op rol
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Klittenbandrondjes set bestaande uit haak en lus Klittenbandrondjes set bestaande uit haak en lus
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Klittenbandrondjes op vel, set van haak en lus Klittenbandrondjes op vel, set van haak en lus
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Klittenbandstippen SET in dispenserdoos, zelfklevend Klittenbandstippen SET in dispenserdoos, zelfklevend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Klittenbandrondjes, extra dun, haak en lus Klittenbandrondjes, extra dun, haak en lus
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Klittenband-Ellipsen, haak en lus Klittenband-Ellipsen, haak en lus
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Praktisch en veelzijdig: zelfklevende klittenbandrondjes van SRINTIS

Klittenband is een echte hulp in het dagelijks werk. De multifunctionele, klittenbandrondjes worden bijvoorbeeld op kantoor gebruikt in de vorm van een elegante klittenbandsluiting voor presentatiemappen. Binnenhuisarchitecten gebruiken vaak zelfklevend klittenband om borden of textielonderdelen te bevestigen. Zitkussens kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk aan stoelen of banken worden bevestigd met behulp van klittenband. Aangezien de zitkussens niet rechtstreeks op het oppervlak worden geplakt, maar op onze zelfklevende klittenbandrondjes, kunnen ze in enkele seconden en moeiteloos worden vervangen als dat nodig is. Het is belangrijk om stof, vet en vocht grondig te verwijderen van de ondergrond  waarop de zelfklevende klittenbandrondjes geplakt worden, alvorens deze te bevestigen. Zo kunnen onze zelfklevende klittenbandrondjes nog beter hechten.

Snelle verzending en professioneel advies: klittenbandrondjes kopen bij een groothandelaar

Wij bieden klittenbandrondjes aan in wit of klassiek zwart en in verschillende maten. U kunt bij ons bijvoorbeeld zelfklevende klittenbandrondjes van 10 mm, 13 mm of groter krijgen. De klittenbandrondjes van SPRINTIS worden geleverd op een rol, op een vel of in de praktische dispenserdoos. Naast onze grote keuze aan zelfklevende klittenbandrondjes en de mogelijkheid om individuele kleur- en maatwensen in een speciale productie te bestellen, overtuigt SPRINTIS ook met professioneel advies en snelle verzending. Bij ons bestelde zelfklevende klittenbandrondjes zijn binnen 24 uur klaar voor verzending. Wij hebben altijd grote hoeveelheden zelfklevende klittenbandrondjes voor u op voorraad. Wij verzenden uw bestelling met onze partners DPD en UPS in heel Europa. Bekijk ook onze selectie zelfklevend klittenband.