Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Klittenbandrondjes en klittenband - slimme bevestiging

Het eenvoudige maar ingenieuze concept van een klittenbandsluiting biedt talrijke toepassingsmogelijkheden in de vorm van klittenband en klittenbandrondjes. Door de bijna oneindige levens- en functionaliteitsduur zijn klittenbandrondjes en klittenband bijv. als sluiting voor divers drukwerk zeer populair en worden bovendien in talrijke branches toegepast.
Het eenvoudige concept van klittenband en klittenbandrondjes bestaande uit haak en lus vindt u bij ons in verschillende uitvoeringen, ook speciale aanmaak en kleuren zijn op aanvraag mogelijk. Klittenband op de rol is universeel toepasbaar, als er iets meer houvast benodigd is. Klittenband wordt typisch vervaardigt uit Polyestervezels en / of PA-polymeer. Naast een zelfklevende versie, vindt u ook vernaaibaar klittenband en het populaire back-to-back klittenband in ons assortiment. Ideaal voor het gebruik in de textielindustrie, in kantoren, voor hobbyisten en veel meer.

Een Zwitserse uitvinding

Trouwens: Klittenbandrondjes, klittenband en klittenbandsluitingen danken we aan een leergierige Zwitser. In de 50-er jaren ontdekte een ingenieur – doordat hij altijd moeilijk de „grote klitten“ (van een plant) van zijn kleding en uit de vacht van zijn hond kreeg - het eenvoudige maar ingenieuze principe. Resultaat van zijn patent van een synthetische replica, zijn er vandaag de dag o.a. klittenbandrondjes en klittenband. Het principe wordt ook met andere materialen toegepast. Klittenbandrondjes uit metaal of andere exotische materialen worden zelfs in luchtvaart- en ruimtevaartindustrie bijv. in beschermende kleding toegepast. Interessante informatie over klittenbandsluitingen vindt u hier.
Klittenbandrondjes en klittenband in vele uitvoeringen. Zelfklevend klittenband en -rondjes of om te vernaaien in vele maten en kleuren, zelfs als maatwerk in speciale kleuren en maten. Dit praktische bevestigings-/sluitsysteem biedt talrijke toepassingsmogelijkheden. Wij leveren klittenbandproducten snel en voordelig.