Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Zelfklevend klittenband | maatwerk Zelfklevend klittenband | maatwerk
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Klittenband, zelfklevend, haak (rol á 25 m) Klittenband, zelfklevend, haak (rol á 25 m)
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Klittenband, zelfklevend, luskant (rol á 25 m) Klittenband, zelfklevend, luskant (rol á 25 m)
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
FASTECH Klittenband SET in  dispenserdoos, zelfklebend FASTECH Klittenband SET in dispenserdoos, zelfklebend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Klittenbandstrips, zelfklevend, haak en lus (paarsgewijs) Klittenbandstrips, zelfklevend, haak en lus (paarsgewijs)
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Voordelen van zelfklevend klittenband

Zelfklevende klittenband is gemakkelijk te gebruiken: Er zit een kleeflaag op de achterkant, die direct op het gewenste oppervlak wordt aangebracht.

Producten van hoge kwaliteit kunnen langdurig gebruikt worden. Zodra de klittenbandsluiting gesloten is, biedt het een betrouwbare houvast voor lichte tot middelzware voorwerpen. Met verschillende breedtes en kleuren kunt u uw tape personaliseren en afstemmen op de omgeving.

Toepassing van klittenband

Zelfklevend klittenband is veelzijdig en geschikt voor privé- en professioneel gebruik. Het kan gebruikt worden om voorwerpen te bevestigen of vast te zetten. Typische voorbeelden zijn gereedschap of verbanddozen.

De kleeflaag op de achterkant hecht op alle gladde en stevige materialen, zoals glas, plastic, karton, metaal en hout. Zelfklevend klittenband voor stoffen en textiel is bijzonder populair. Het kan stevig worden aangebracht op gordijnen, tapijten en gestoffeerde meubels zonder de stof te doorboren of te beschadigen.

Voordat u het aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat het oppervlak schoon, droog en vrij van vuil is. Vervolgens kunt u de beschermlaag verwijderen en de klittenband op de gewenste plaats aanbrengen, met de kleefzijde eerst. U hebt twee tapes nodig om een klittenband te maken: een lusband en een haakband. De hook tape bestaat uit kleine haakjes die in de vezels van de loop tape grijpen wanneer de tapes op elkaar worden gedrukt. Wij bieden beide onderdelen afzonderlijk of als set aan in onze online winkel.

Verschillende versies

U hebt de keuze tussen zelfklevende klittenband op rol (verkocht per meter) of op maat geknipte klittenbandstroken. De keuze hangt af van uw materiaalvereisten en de voorwerpen die u wilt bevestigen. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren. Koop uw zelfklevende klittenband op maat bij SPRINTIS! Overigens: Onze zelfklevende klittenbandstippen zijn geschikt voor puntbevestigingen (bijv. posters en borden). Voor het bundelen van kabels enz. kunt u het beste klittenband aan beide zijden gebruiken.

Zelfklevende klittenband kopen tegen een voordelige prijs

Zelfklevend klittenband kan worden aangebracht op stof en vaste oppervlakken om een klittenbandsluiting te maken. De sterke kleefkracht maakt het een praktisch hulpmiddel voor ambachtslieden en hobbyisten. Ontdek nu onze aantrekkelijke staffelprijzen!

Veel van onze artikelen zijn direct leverbaar en kunnen binnen 1-3 dagen geleverd worden. Als u vragen heeft over het assortiment of het bestelproces, neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons tijdens openingstijden altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)