Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Eyelettingmachines voor elk doel

De praktische zeilringpersen zijn gemakkelijk te bedienen en zijn dankzij de verschillende insteekgereedschappen geschikt voor alle standaard zeilringen.

We bieden bijvoorbeeld de M165 zeilringmachine voor zeilringtypes 24, 25 en 8E. De M80T zeilringmachine, die een grotere steuntafel heeft, is ook ontworpen voor dezelfde varianten. En als u het werkproces nog efficiënter wilt maken, vindt u in onze online winkel ook de M165D dubbele eyeletting machine, een uitgebreide versie van de al genoemde M165 eyeletting machine. Ook ontworpen voor dit soort zeilringen is de M80PU zeilringmachine, die een handig voetpedaal heeft in plaats van een handhendel om de zeilringplunjer te bedienen.

De meest veelzijdige en tegelijkertijd eenvoudigste is echter de N4 zeilringpers, die verkrijgbaar is met een geschikt ponsgereedschap voor alle zeilringtypes 8E, 9E, 269, 270, 271/272 of 24/25/26. Met zijn M6 schroefdraad biedt deze eenvoudige zeilringmachine de mogelijkheid om ponsen te monteren voor zeilringen met een diameter van ongeveer 12,2 millimeter. U kunt de bijpassende boven- en onderpons voor deze zeilringpers ook in onze online winkel vinden.

We hebben echter niet alleen handmatige persen voor zeilringen, drukknopen en klinknagels op voorraad, maar ook een selectie automatische zeilringmachines zoals de S.10 kniehefboompers of de S4 pneumatische spindelpers. Deze systemen maken het inleggen van zeilringen veel gemakkelijker en zijn ook compatibel met de inlegponsen die we voor alle soorten zeilringen aanbieden.

Vind de juiste zeilringmachine bij SPRINTIS

Zoals u kunt zien, hebben wij alles wat u nodig hebt om zeilringen veilig en efficiënt in het materiaal te slaan dat u nodig hebt. Als u vragen hebt over onze eyelettingmachines of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste machine voor eyeletting, neem dan contact op met onze klantenservice - onze deskundige productspecialisten geven u graag persoonlijk advies.

En of u nu een zeilringpons, zeilringpers of andere zeilringmachine nodig hebt: als u bij ons bestelt, is uw levering binnen 24 uur klaar voor verzending en kan overal in Europa snel en direct geleverd worden. Dit maakt deel uit van onze uitstekende SPRINTIS service.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)