Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Zelfperforerende eyelets / flensringen, vernikkeld of vermessingd, dienen ter versteviging van perforatiegaten in opberg- / presentatiemappen of soortgelijke producten. Wij leveren metalen eyelets met diverse kop- en schachtdiameters en schachthoogtes om te verwerken met geschikte apparatuur zoals bijvoorbeeld een handpers of voetbediend apparaat. Eyelets zorgen voor een veilige perforatie die tegen het scheuren beschermt en welke ook gebruikt wordt om elasto’s, koord etc. door te steken. De schachtlengte van de eyelet moet hierbij ongeveer 2 mm langer zijn dan de blokdikte van het te perforeren materiaal. Aanvullend op ons assortiment eyelets / flensringen vindt u hier ook diverse eyeletapparatuur zoals een handpers.

Alles wat u moet weten over metalen zeilringen

Welkom bij onze uitgebreide gids over metalen zeilringen! In dit artikel leggen we alles uit wat u moet weten over metalen zeilringen en hun vele toepassingen. Als toonaangevende experts in de sector willen wij u de kennis geven die u nodig hebt om de best mogelijke beslissing voor uw project te nemen.

Wat zijn metalen zeilringen?

Metalen zeilringen zijn kleine, ringvormige onderdelen die vaak gemaakt zijn van robuust metaal zoals staal of messing. Ze worden vaak gebruikt om gaten in verschillende materialen te verstevigen en stabiliteit te geven. Het gebruik van metalen zeilringen is vooral wijdverspreid op gebieden zoals mode, de schoenenindustrie, reclamematerialen en de bouw van dekzeilen. Wij hebben momenteel geen metalen zeilringen van messing in ons assortiment.

De voordelen van metalen zeilringen

Metalen zeilringen bieden een aantal voordelen waardoor ze voor veel toepassingen een populaire keuze zijn. Hier volgen enkele van de belangrijkste voordelen van metalen zeilringen:

  1. Robuustheid: metalen zeilringen zijn uiterst duurzaam en veerkrachtig. Ze zijn bestand tegen zware belastingen en behouden gedurende lange tijd hun vorm en functie.
  2. Esthetiek: Metalen zeilringen geven producten een hoogwaardige en professionele uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende oppervlaktebehandelingen om te voldoen aan individuele behoeften en voorkeuren.
  3. Functionaliteit: Met metalen zeilringen kunt u gemakkelijk koorden, linten of touwen rijgen om materialen bij elkaar te houden of aan andere oppervlakken te bevestigen. Ze bieden een snelle en betrouwbare oplossing voor verschillende toepassingsscenario's.
  4. Veelzijdigheid: Metalen zeilringen kunnen in verschillende materialen worden gebruikt, zoals stof, leer, papier, plastic en vele andere. Dit opent talloze ontwerpmogelijkheden en toepassingsgebieden.

Toepassingen van metalen zeilringen

Metalen zeilringen worden veel gebruikt in verschillende industrieën en toepassingsgebieden. Hier volgen enkele voorbeelden van hun toepassingen:

Mode-industrie

In de mode-industrie worden metalen zeilringen vaak gebruikt om veters aan schoenen, korsetten, rugzakken, riemen en andere accessoires te bevestigen. Ze worden niet alleen voor de functionaliteit gebruikt, maar dragen ook bij aan het ontwerp en de individualiteit van de producten. Deze metalen zeilringen zijn normaal gesproken ook niet roestend en wij hebben ze momenteel niet in ons assortiment. Informeer vooraf naar de specifieke toepassing.

Reclamematerialen

Metalen zeilringen zijn een populair element in reclamebanners, posters en uithangborden. Ze maken eenvoudige bevestiging en ophanging op verschillende oppervlakken mogelijk en dragen bij aan de duurzaamheid van de materialen.

Dekzeilconstructie

Metalen zeilringen zijn onmisbaar bij de vervaardiging van dekzeilen voor aanhangwagens, vrachtwagens of tenten. Ze zorgen ervoor dat de dekzeilen stevig vastzitten en bestand zijn tegen sterke wind, regen of andere weersomstandigheden. Tweedelige zeilringen worden ook meestal gebruikt bij de constructie van dekzeilen. Deze hebben wij momenteel niet in ons assortiment. Maak van de gelegenheid gebruik om monsters aan te vragen of stel uw vraag aan onze productexperts.

Tips voor het selecteren van metalen zeilringen

Bij het selecteren van metalen zeilringen voor uw project moet u rekening houden met een paar belangrijke factoren. Hier volgen enkele nuttige tips om u te helpen bij uw beslissing:

  1. Materiaal: Kies het juiste metaal voor uw toepassing. Staal en messing zijn twee van de meest gebruikte materialen voor metalen zeilringen.
  2. Maat: Zorg ervoor dat u de juiste maat metalen zeilringen kiest om aan uw eisen te voldoen. Metalen zeilringen die te klein of te groot zijn, kunnen de functionaliteit nadelig beïnvloeden.
  3. Kwaliteit: Let op de kwaliteit van de metalen zeilringen. Metalen zeilringen van hoge kwaliteit gaan langer mee en leveren betere prestaties.
  4. Montagemogelijkheden: Zorg ervoor dat de metalen zeilringen gemakkelijk en stevig in uw materiaal kunnen worden aangebracht. Er zijn verschillende montagemogelijkheden, zoals inbrengen, inslaan of aandrukken.

Conclusie

Metalen zeilringen zijn veelzijdige en functionele onderdelen die in veel industrieën en toepassingen worden gebruikt. Door hun robuustheid, esthetiek en functionaliteit zijn ze een populaire keuze voor diverse projecten. Door de juiste metalen zeilringen voor uw project te kiezen, krijgt u een stabiele en professionele oplossing.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)