Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Machineklinknagels zijn snel en gemakkelijk te verwerken. Ze zijn bijzonder geschikt voor het bevestigen van allerlei mechanismen, zoals klem- of ringbandmechanismen. Snel te installeren, praktisch, stabiel en in de juiste maat - dat is wat u vindt in onze selectie machineklinknagels. Onze SPRINTIS-shop levert ook machineklinknagels in grote hoeveelheden voor de verdere verwerking van klembord-, ringband- of hefboommechanismen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Professionele verwerking van machineklinknagels

Machineklinknagels worden verwerkt met behulp van een speciaal klinkgereedschap. Deze vindt u ook in onze winkel. De schacht van de machineklinknagel wordt gekroesd en past zich perfect aan de te verbinden voorwerpen aan. Tijdens het felsen wordt de rand van de klinknagel gevormd en samengedrukt. Dit zorgt ervoor dat de afzonderlijke delen veilig en stevig aan elkaar worden bevestigd.

Hebt u nog vragen over onze machinale klinknagels, hebt u hulp nodig bij de selectie of weet u niet zeker welk gereedschap nodig is voor de verwerking? Onze klantenservice helpt u graag op een ongecompliceerde manier.

Het hele assortiment klinknagels en zeilringen in onze online winkel wordt snel in heel Europa bij u afgeleverd. U profiteert van aantrekkelijke kortingen bij aankoop van grote hoeveelheden, maar ook voor kleinere hoeveelheden zijn onze prijzen onovertroffen gunstig. Wij leveren u de benodigde bevestigingsmiddelen voor de productie van klemborden, kantoor- en dossiermappen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)