Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Zuignappen zijn de optimale bevestiging voor gladde oppervlakken. Met een zuignap kunt u verschillende voorwerpen op oppervlakken zoals tegels, glas en spiegels bevestigen. De zuignappen dienen als bevestiging en zijn meestal uitgevoerd met een haak, schroefdraad of ring. Ze zijn dus perfect om items aan te bevestigen. Veelzijdig inzetbaar dienen zuignappen als kaarthouders, kabeldragers of met een haak voor het bevestigen van andere objecten. Het grootste voordeel: met een zuignap hoeft u geen gaten te boren en ook geen speciale handeling te verrichten of te lijmen. Bij SPRINTIS vindt u een grote selectie van verschillende zuignappen. Bekijk ons assortiment en ontdek welke zuignap voor u geschikt is.

Waarom heb ik zuignappen nodig?

Zuignappen kunnen op vele manieren worden gebruikt. Daarop kunnen verschillende materialen worden bevestigd. Dit maakt ze geschikt voor zowel privégebruik als het bedrijfsleven. Afhankelijk van de zuignap, kunnen vaak zware attributen tot enkele kilo’s worden bevestigd. Bovendien zijn de transparante zuignappen van SPRINTIS onopvallend en passen ze zich zo goed mogelijk aan de achtergrondkleur aan. Zuignappen met haken worden hoofdzakelijk gebruikt om voorwerpen zoals handdoeken, jassen etc. aan op te hangen. Een andere optie is om posters in etalages te plaatsen. Als u op zoek bent naar een zuignap met een schroefdraad, kunt u deze gebruiken als folderhouder. Ook handig zijn zuignappen met sleuf, die worden gebruikt als kaarthouder. Hierin kunnen kleine kaarten worden vastgezet. Ze zijn daarom ideaal voor het labelen van schappen en magazijnen. Daarnaast zijn er zuignappen met schroefdraad, zuignappen met pijlkop en zuignappen met ring. Vooral wie kabels wil leiden, moet kiezen voor een handige zuignap met ring. Tevens vindt u bij SPRINTIS ook zuignappen met uitsparing voor lichtsnoeren.

Zuignap met kop Zuignap met kop
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Zuignap met haak Zuignap met haak
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Zuignap met grote kop, incl. bijpassende pin van plexiglas Zuignap met grote kop, incl. bijpassende pin van plexiglas
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Zuignap met schroefdraad Zuignap met schroefdraad
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Zuignap met kartelmoer Zuignap met kartelmoer
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Kartelmoer M4 kunststof Kartelmoer M4 kunststof
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Hoe gebruik ik een zuignap?

Het goede aan een zuignap: het kan echt door iedereen worden toegepast. Om een zuignap te plaatsen, hoeft deze alleen op het gewenste oppervlak te worden gedrukt. Eenmaal geplaatst, blijft deze stevig vastzitten en geeft u de mogelijkheid om verschillende objecten langdurig en veilig te bevestigen. Maar een zuignap is niet aleen geschikt om objecten langdurig te bevestigen, maar ook om bepaalde vlakke objecten op te tillen. Zuignappen zijn een praktisch hulpmiddel om bijvoorbeeld tegels, gevoelige glasplaten of iets dergelijks op te tillen en te transporteren. De vacuüm zuignappen hebben een draagkracht tot enkele kilo’s en kunnen daarom afzonderlijk of samen worden gebruikt. Ze houden op alle gladde oppervlakken en zijn vaak te vinden in keukens en badkamers. Het beste daaraan: na gebruik kan een zuignap zonder residuen worden verwijderd en keer op keer worden hergebruikt.

Welke selectie aan zuignappen heb ik?

SPRINTIS biedt u een breed assortiment van verschillende zuignappen. Bent u op zoek naar een klassieke zuignap met haak? Bij SPRINTIS vindt u een stevige, transparante zuignap met een gebogen metalen haak. U hebt de keuze uit een diameter van 20 mm of 40 mm en u kunt de zuignappen bestellen vanaf een hoeveelheid van 100 stuks. De zuignap is zeer geschikt voor het ophangen van handdoeken en andere gebruiksvoorwerpen. Voor de bevestiging van kabels is vooral een zuignap met ring geschikt. SPRINTIS biedt u een zuignap met ring met een diameter van 30 mm. De diameter van de ring is 10 mm en daarom geschikt voor elke gangbare kabel. Wilt u borden of platen bevestigen op gladde oppervlakken? Dan zijn onze zuignappen met schroefdraad de juiste keuze, wij bieden deze ook aan inclusief een bijpassende kartelmoer.

De voordelen van zuignappen bij SPRINTIS:

  • kunnen vanaf een hoeveelheid van 100 stuks besteld worden
  • hechten zelf en lijm of boren is niet nodig
  • kunnen eenvoudig worden verwijderd en meerdere keren worden hergebruikt
  • laten geen residu achter
  • zijn veelzijdig toepasbaar
  • zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar
  • kunnen bijzonder gemakkelijk worden geplaatst
  • hechten op alle gladde oppervlakken
  • zijn verkrijgbaar met een diameter van 14 mm tot 40 mm
  • kunnen bij een grote hoeveelheid met staffelkorting worden gekocht

In de categorie bevestigingssystemen vindt u nog meer praktische producten voor het bevestigen van reclamemateriaal.