Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

PVC posterhoezen zijn een praktische en veelzijdige oplossing om uw informatie en promotiemateriaal effectief weer te geven en te beschermen. Dankzij hun duurzaamheid, weerbestendigheid en aanpasbaarheid zijn ze een uitstekende keuze voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun boodschap uit te dragen. Verhoog de zichtbaarheid van uw inhoud en maak een blijvende indruk met PVC-affichezakken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)
Posterhoezen Posterhoezen
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Documenthouder Documenthouder
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Postermappen Postermappen
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Documenthouder Documenthouder
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Varianten van PVC posterhoezen

De scharnierende hoezen zijn aan beide zijden bedekt met een mat-transparante beschermfolie, maar zijn open aan de zijkanten. De voorkant van de hoes kan opengevouwen worden, bijvoorbeeld om een informatieblad in te steken. De achterkant kan worden voorzien van 2 krachtige zelfklevende strips of van 2 magneetstrips om de flip-up hoes aan een muur of magnetisch oppervlak te bevestigen. U kunt dit selecteren op de productpagina, samen met het juiste formaat.

De formulierhouders hebben een mat-transparante achterkant met 2 krachtige zelfklevende strips, zodat de formulierhouder aan de muur geplakt kan worden. Aan de voorkant zitten aan drie zijden kaders, zodat er een document in kan worden gestoken. Het midden van het inlegvel is dus niet omgeven door een beschermfolie en kan gelabeld worden. Dergelijke formulierhouders worden vaak gebruikt voor schoonmaakschema's, urenstaten of andere werknemerslijsten die voortdurend moeten worden ingevuld en na een bepaalde periode moeten worden vervangen.
U kunt kiezen tussen een staand en liggend formaat.

Klassieke postervakken van hard PVC met twee ophanglussen en een scharniermechanisme voor het invoegen van informatiebladen zijn ideaal voor gebruik als reclameborden om de aandacht te trekken wanneer ze aan het plafond worden opgehangen. De posterzakken kunnen met bevestigingshaken aan passende bevestigingsopties worden bevestigd.

De posterzakken zijn vergelijkbaar met de formulierhouders, maar zijn gemaakt van een iets harder PVC-materiaal. Ook hier kunt u kiezen voor een gesloten voorkant. U kunt hier ook kiezen voor een pennenhouder, die aan de onderkant van de posterhoes wordt bevestigd.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)