Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Posterhoezen, hard PVC Posterhoezen, hard PVC
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Documenthouder Documenthouder
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Postermappen Postermappen
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Documenthouder Documenthouder
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Varianten van PVC postermappen

De scharnierende hoezen zijn aan beide zijden bedekt met een mat-transparante beschermfolie, maar zijn open aan de zijkanten. De voorkant van de hoes kan opengeklapt worden, bijvoorbeeld om een informatieblad in te steken. De achterkant kan worden voorzien van 2 krachtige zelfklevende strips of van 2 magneetstrips om de flip-up hoes aan een muur of magnetisch oppervlak te bevestigen. U kunt dit selecteren op de productpagina, samen met het juiste formaat.

 

De formulierhouders hebben een mat-transparante achterkant met 2 krachtige kleefstrips, zodat de formulierhouder aan de muur geplakt kan worden. Aan de voorkant zitten aan drie zijden kaders zodat er een document in kan worden gestoken. Het midden van het inlegvel is dus niet omgeven door een beschermfolie en kan gelabeld worden. Dergelijke formulierhouders worden vaak gebruikt voor schoonmaakschema's, urenstaten of andere werknemerslijsten die voortdurend moeten worden ingevuld en na een bepaalde periode moeten worden vervangen.
Je kunt kiezen tussen een staand en liggend formaat.

Klassieke postermappen van hard PVC met twee ophangogen en een vouwmechanisme voor het invoegen van informatiebladen zijn ideaal voor gebruik als reclamedragers die de aandacht trekken als ze aan het plafond worden opgehangen. De posterhoezen kunnen met behulp van bevestigingshaken worden bevestigd aan geschikte bevestigingsmogelijkheden.

De postermappen zijn vergelijkbaar met de formulierhouders, maar zijn gemaakt van een iets harder PVC-materiaal. Ook hier kun je kiezen voor een gesloten voorkant. Je kunt hier ook kiezen voor een pennenhouder, die aan de onderkant van de posterhoes wordt bevestigd.