Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Snapframes met LED-verlichting van SPRINTIS

Wat al onze aluminium LED-verlichte kaders in A2- tot A4-formaat gemeen hebben, is hun ongecompliceerde montage en installatie. Alle schroeven en pluggen voor montage zijn al bij de levering inbegrepen, net als de voedingseenheid die nodig is voor de LED panelen met een kabellengte van 4,8 meter voor maximale installatievrijheid. Na montage van het verwisselbare LED-frame kunt u de inhoud in de toekomst naar wens wijzigen door eenvoudig de zijkanten van het frame open te klappen. Bovendien beschermt de meegeleverde harde PVC afdekfolie uw poster op betrouwbare wijze tegen vuil en vervaging.

Blijvende uitstraling dankzij verwisselbare frames met LED-verlichting

Wilt u uw reclameboodschappen niet alleen overdag, maar ook 's nachts aan uw klanten presenteren? Dan hebben wij met onze kliklijsten met LED-verlichting precies de juiste oplossing voor u! Het LED-paneel dat over de hele achterkant van het frame is geïnstalleerd, verlicht de afdruk die u in het LED-klikframe hebt geplaatst over het hele oppervlak vanaf de achterwand. Dit creëert een uitnodigende sfeer in uw etalage die uw klanten moeilijk zullen kunnen weerstaan als ze 's avonds een wandelingetje maken.

Verlichte LED kliklijsten in verschillende maten

Onze verlichte LED kliklijsten zijn verkrijgbaar in drie maten. De frames in DIN A1 en DIN A2 zijn door hun formaat ideaal voor het presenteren van posters. de DIN A3 LED-snapframes zijn een maatje kleiner, maar nog steeds duidelijk zichtbaar van een afstand. En natuurlijk hebben we ook de zeer populaire A4-snapframes in een verlichte versie op voorraad. Aangezien de zichtbare binnenruimte iets kleiner is dan het formaat van de lijst, moet u van tevoren controleren of alle belangrijke inhoud van uw aankondigingen ook in de lijst te zien is. Deze worden aan elke kant maximaal 1 cm verborgen door de houder van de kliklijst. Vanwege de lichtbron aan de achterkant van het frame, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat alle verlichte inhoud slechts aan één kant wordt afgedrukt.
Onze LED-snapframes in B1- en B2-formaat zijn ook nieuw in het assortiment.

Snapframes voor andere speciale doeleinden

De verlichte versies van onze snapframes in een tijdloos design zijn slechts een van de vele opties om ervoor te zorgen dat u voor elke situatie het juiste product hebt. Onze weerbestendige kliklijsten zijn ideaal uitgerust voor de ontberingen van buitengebruik. Deze zijn ook verkrijgbaar in een afsluitbare versie.

Bestel nu LED verlichte frames bij SPRINTIS

Bestel onze LED kliklijsten vandaag nog en profiteer van het voordeel van een snelle levering. Onze producten zijn binnen 24 uur klaar voor verzending en zullen binnen 1-3 werkdagen bij u zijn. Vanaf een hoeveelheid van 5 LED-frames profiteert u van een prijsvermindering. SPRINTIS. Zo werkt het.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)