Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Wat is een draadbeugel zak?

Een draadbeugel zak bestaat, zoals de naam al zegt, uit een draadbeugel die in een documentenhoes van zacht-PVC wordt gelast. Draadbeugel zakken zijn er in verschillende formaten, bijvoorbeeld voor A4 en A5 documenten. De gelabelde documenten kunnen eenvoudig in de opening aan de bovenzijde van de PVC-zak worden geschoven. De draadbeugels in het bovenste deel van de zak zijn flexibel. Hiermee worden de zakken aan boxen, schappen etc. bevestigd.

Waar worden draadbeugel zakken gebruikt?

Draadbeugel zakken worden overal gebruikt waar het nodig is om boxen, draadboxen, dozen of op andere wijze verpakte goederen te labelen. Dit is vooral het geval bij opslag en bij transport van producten. De etikketten/labels van de draadbeugel zakken kunnen gemakkelijk worden gewisseld, zodat ze ook meerdere keren kunnen worden gebruikt. Bovendien kost het niet veel tijd om de draadbeugel zak te bevestigen. Dit zorgt voor een overzichtelijke etikettering en goede organisatie, zelfs op hectische dagen.

Draadbeugel zakken met of zonder magneet?

In de SPRINTIS webshop vindt u draadbeugel zakken met of zonder magneet. Draadbeugel zakken zonder magneet kunnen eenvoudig met de beugel aan draadboxen, dozen e.d. worden bevestigd. Magnetische draadbeugel zakken bieden nog extra zekerheid. Naast de draadbeugel aan de bovenkant van de zak, is de magnetische draadbeugel zak aan de acherzijde voorzien van een magneetstrip, die de zak aan alle magnetische materialen bevestigt. Magnetische draadbeugel zakken worden vaak bij draadboxen gebruikt.

Welke uitvoeringen van draadbeugel zakken zijn er?

Afhankelijk van de documenten die u aan uw producten wilt bevestigen, heeft u verschillende formaten draadbeugel zakken nodig. Voor afleveringsbonnen zijn draadbeugel zakken in A4 staand formaat het meest geschikt. Als de boxen of dozen alleen gelabeld moeten worden, zijn de draadbeugel zakken in A4 of A5 dwars formaat een goede keuze. U heeft voor alle formaten de keuze tussen draadbeugelzak met klep of zonder klep. De klep bevindt zich aan de open kant van de draadbeugel zak en beschermt de documenten tegen regen en vuil. Draadbeugel zakken met klep zijn handig als de producten moeten worden vervoerd. In het magazijn gebruikt men veelal draadbeugel zakken zonder klep, omdat de labels sneller kunnen worden verwisseld. Een speciaal formaat welke u in de SPRINTIS webshop kunt vinden, zijn draadbeugel zakken voor kleine kratten / stapelbakken van 222 x 78 mm. De spitse beugels zijn exact afgestemd op de afmetingen van de Euronorm-containers. Als de standaardafmetingen van de draadbeugel zakken niet aan uw verwachtingen voldoen, is maatwerk ook mogelijk.

Magneethoezen: het alternatief voor draadbeugel zakken

Een alternatief voor draadbeugel zakken zijn de markeringshoezen, magneetframes of magneethoezen. Ze werken in principe op dezelfde manier als draadbeugel zakken, maar ze worden met behulp van magneten bevestigd. De magneethoezen zijn voorzien van één of twee magneetstrips of twee neodymium magneten. Neodymium magneten worden ook beschouwd als supermagneten, ze hebben een sterkere houdkracht dan gewone magneten. Als u uw magazijn wilt reorganiseren en uw producten op een eenvoudige manier wilt markeren, dan zijn draadbeugel zakken een goede keuze. De handige hulp ter bescherming van alle documenten tegen vocht, vuil en verlies. Voor het transport worden draadbeugel zakken met klep aanbevolen. Magnetische draadbeugel zakken zijn zeer geschikt voor draadboxen.