Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Onze magneethoezen bieden volledig zicht op barcodes, product- en veiligheidsinformatie. Ze spreken aan door hun eenvoudige gebruik. Het makkelijk aanbrengen en verwijderen maken ze zowel flexibel als ook veelzijdig inzetbaar, vooral op logistiek terrein, bijv.:

 • om transportkisten en magazijnstellingen te markeren
 • ter aanduiding van verschillende opslagruimtes en -containers
 • op vervoerscontainers, draadboxen of magazijnen
 • op containers

Magneethoezen beschermen documenten en informatie langdurig tegen vuil, stof en vocht. Ze hechten aan alle magnetische containers en objecten en vallen er ook gedurende het transport niet af. Bij SPRINTIS vindt u verschillende magneethoezen in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Neem een kijkje en koop een magneethoes die perfect bij uw doeleinden aansluit.

Magneethoezen, quickload, achterfolie volledig magnetisch Magneethoezen, quickload, achterfolie volledig magnetisch
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Waar heb ik een magneethoes voor nodig?

Magneethoezen kunnen in principe voor veel doeleinden worden gebruikt. In de regel vindt men ze echter op vervoerscontainers of in magazijnen. Ze dienen als eenvoudige markering van locaties en goederen en bieden de mogelijkheid om er documenten in te plaatsen. Dankzij het robuuste materiaal kunnen er verschillende documenten langdurig veilig in worden opgeslagen. Ze bieden bescherming tegen vocht evenals vuil en stof en zijn daarom weerbestendig. De magneetstrips op de rug van de hoes garanderen een vaste hechting aan alle metalen oppervlakken. In veel gevallen worden productmarkeringen, veiligheidsinstructies of barcodes opgeslagen in magneethoezen. Dankzij de transparante frontfolie kunnen alle documenten direct worden gelezen of gescand. Naast logistieke doeleinden worden magneethoezen ook steeds vaker op verkoopafdelingen en in kantoren ingezet. Ze kunnen schappen labelen of bezoekers de weg wijzen. Door hun vaak bonte kleuren functioneren ze als blikvanger en presenteren ze de inhoud optimaal. Een ander voordeel van magneethoezen is de gemakkelijke bevestiging. Bovendien is er voor montage geen lijm of het boren van gaten nodig en kunnen de hoezen zonder achterblijvend residu worden losgehaald en hergebruikt.

Hoe gebruik ik een magneethoes?

Normaal gesproken bestaan magneethoezen uit een kunststof hoes met opening waar u de documenten in kunt schuiven. Op de achterzijde zijn de hoezen voorzien van één of meer magneetstrips. Zo kunnen belangrijke documenten, informatiebladen, foto’s, plattegronden en veiligheidsinstructies in de hoes worden geplaatst. Voor montage heeft u alleen een metalen oppervlak nodig. Met slechts één handeling kan een magneethoes worden bevestigd en losgemaakt. U hoeft niet te boren, te lijmen of andere voorzieningen aan te brengen. Afhankelijk van de maat, leent de magneethoes zich als houder voor naamplaatjes of zelfs als bewaarplaats voor documenten met meerdere pagina’s. De meeste magneethoezen voldoen ook aan de reguliere papierformaten en zijn daarom voor bijna elk document geschikt.

Welke keuze aan magneethoezen heb ik bij SPRINTIS?

De keuze aan magneethoezen is gevarieerd en kleurrijk. SPRINTIS biedt u diverse magneethoezen in verschillende kleuren, vormen en maten (gangbare papierformaten). De opening van de magnetische infohoezen is vrij te kiezen:

 • opening aan de lange zijde
 • opening aan een lange en een korte zijde
 • opening aan de korte zijde

Alle aangeboden hoezen zijn voorzien van resp. twee sterke neodymium magneten, één tot twee magneetstrips, of een magneetband.

Voor elk doel iets passends

Wie een heel kleine magneethoes zoekt, die ideaal voor markering van magazijnen of ruimtes is, is met artikel MT.145080.BS.2B.04 zeer geholpen. Met het formaat 145 x 75/80 millimeter kan de magneethoes overal gemakkelijk worden aangebracht. Deze is gemaakt van zowel zacht als hard PVC en is beschikbaar in knalblauw. De open lange zijde kan worden voorzien van een naamplaatje, terwijl de twee magneetstrips op de achterkant voor duurzame grip zorgen. Als u op zoek bent naar een heel grote en opvallende magneethoes geschikt voor documenten in A4-formaat, dan kunt u artikel MT.A4.BS.B.03 gebruiken. De rode magneethoes is gemaakt van zacht PVC en trekt onmiddellijk de aandacht. Het artikel MT.A5.BS.2MS.00 is daarentegen juist onopvallend. De transparante magneethoes biedt ruimte aan A5-documenten en kan met een sterke neodymium magneet worden bevestigd. En net zo praktisch: alle magneethoezen kunnen al vanaf een kleine hoeveelheid van slechts 10 stuks worden besteld. Als alternatief voor logistieke markering zijn ook magneetframes, draadbeugel zakken en markeringshoezen in SPRINTIS webshop

De voordelen van een magneethoes van SPRINTIS:

 • Kan al in geringe hoeveelheden (vanaf slechts 10 stuks) besteld worden
 • Wordt uit hoogwaardig zacht en hard PVC vervaardigd
 • Is aan de achterzijde voorzien van sterke magneetstrips
 • Verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en uitvoeringen
 • Kan gemakkelijk worden bevestigd en losgemaakt
 • Maakt gaten boren of andere voorzieningen overbodig
 • Hecht op elk metalen oppervlak
 • Verkrijgbaar in alle gangbare papierformaten (DIN formaten)
 • Biedt langdurige bescherming tegen vocht, stof en vuil
 • Kan zowel in liggend als staand formaat worden gebruikt
 • Bij hoge afname geldt een staffelkorting