Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Transparante markeringshoezen zijn onmisbaar voor de professionele organisatie van goederen. Voor een overzichtelijke markering zijn de hoezen aan de voorzijde voorzien van een transparante folie, die de inhoud doeltreffend beschermt tegen vuil en vocht. Hierdoor blijft de informatie, bijv. een identificatiekaart, altijd duidelijk zichtbaar. De inhoud verweert niet en wordt niet vuil. Omdat beschermende markeringshoezen in de meest uiteenlopende situaties worden gebruikt, biedt de SPRINTIS webshop een uitgebreide selectie. Of het nu gaat om markering van gitterboxen of markeringshoezen voor dozen en pallets - hier vinden onze klanten uit de magazijn- en logistieke sector hoogwaardige producten tegen een gunstige prijs. Informeer u nu en profiteer van de snelle verzending. 

Overzichtelijker met logistieke hoezen voor draad-/gitterboxen en markeringshoezen

Op de markt worden verschillende soorten markeringshoezen aangeboden. Voor elk magazijn en verschillende containers zijn geschikte producten beschikbaar. Standaardformaten zorgen ervoor dat voor bijna elke toepassing het vereiste formaat beschikbaar is. In het kader van een professionele en doeltreffende magazijnmarkering zijn stevige en hoogwaardige markeringshoezen onmisbaar.

Ruime keuze aan producten in de SPRINTIS webshop

  • SPRINTIS heeft markeringshoezen voor draadboxen/gaascontainers, houten stapelframes, pallets en gestapelde dozen. Het ruime assortiment van logistieke markeringshoezen zorgt ervoor dat het ideale product altijd op voorraad is voor diverse commerciële toepassingen. Zo biedt SPRINTIS bijvoorbeeld hoezen voor draadboxen aan met klemmen en met inscheur-bescherming.
  • Dankzij de transparantie van de markeringshoezen is de desbetreffende inhoud altijd makkelijk te herkennen. Informatie wordt duidelijk en doeltreffend overgebracht. De gesloten voorzijde van de hoezen beschermt de inhoud optimaal tegen ongunstige omstandigheden.
  • De bevestigingswijze varieert afhankelijk van het aanbod: zo zijn er hoezen met magneetsluiting, bindriemen of met ophanghaakjes en magneetstrips. Afhankelijk van het type kunnen de markeringshoezen magnetisch worden bevestigd of worden ingehangen. Hoezen met vouwrand worden als markering daarentegen gewoon tussen dozen, boxen of andere containers geschoven of erover gehangen. Het principe is efficiënt – eenvoudig te bevestigen zonder gebruik van gereedschap. Onze producten zijn dus afgestemd op de reële omstandigheden in magazijnen en dragen hun praktische waarde op lange termijn bij.
  • Dag na dag zijn verschillende formaten nodig. In de SPRINTIS webshop kunnen klanten kiezen tussen de formaten A4, A5 en A6 in staand of dwars/liggend formaat. Informatie over welke van de genoemde afmetingen beschikbaar zijn, vindt u in de productdetails.
  • Informatie over het gebruikte materiaal is ook te vinden in de afzonderlijke productinstructies. Zacht PVC, hard PVC en PET worden gebruikt.

Professionele productmarkering

Naast het aanbod van hoogwaardige markeringshoezen omvat de webshop nog andere producten om het desbetreffende magazijn perfect te organiseren. De categorieën magneethoezen, draadbeugel zakken en magneetframes bieden in dit kader informatie en aantrekkelijke aanbiedingen. Geïnteresseerden vinden hier niet alleen een assortiment van hoge kwaliteit, maar ook uitleg over gebruik en toepassing.

Koop markeringshoezen makkelijk online

Of het nu gaat om draadboxen/gaascontainers, houten stapelframes of gestapelde dozen, of een markeringshoes voor pallets of markering voor dozen - SPRINTIS beschikt over het juiste product. Dankzij beproefde formaten en verschillende bevestigingsmogelijkheden is voor elk magazijn altijd een geschikte oplossing uit ons assortiment leverbaar. Zoals altijd bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een individuele aanvraag in te dienen. Shop nu online in alle rust en comfort.