Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulier



Adres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Om houten pallets plaatsbesparend en veilig te stapelen, wordt het gebruik van stapelhoeken aanbevolen. Zij zijn onmisbaar voor het efficiënt en betrouwbaar organiseren van grotere hoeveelheden pallets in magazijnen. De gele stapelhoeken voor houten pallets van SPRINTIS zijn gemaakt van polypropyleen (PP) en zijn in grote hoeveelheden verkrijgbaar in de SPRINTIS online shop. Na bestelling leveren wij de goed zichtbare kunststof stapelhoeken binnen zeer korte tijd.

 

Betere opslagorganisatie met robuuste stapelhoeken

Vier stapelhoeken worden gebruikt voor het praktisch stapelen van frames. Dit zorgt voor stabiliteit en een stevige grip. Vooral de eenvoudige en snelle toepassing maakt het gebruiksvriendelijk. Doordat de pallets meerdere malen op elkaar kunnen worden gestapeld, wordt de benodigde ruimte enorm beperkt. Het gebruik van stapelhoeken bevordert dus niet alleen de structuur en systematiek, maar vermindert tevens de ruimtebehoefte van onze klanten uit de industrie en de handel.

De stapelhoeken, die duidelijk zichtbaar zijn door hun gele kleur, zijn gemaakt van robuust polypropyleen (PP). Hoewel dit materiaal chemisch gezien vrij veel lijkt op de kunststof PE, heeft polypropyleen een veel harder, sterker en thermisch veerkrachtiger karakter (tot 100 graden Celsius). PP overtuigt dan ook door zijn weerstand en betrouwbaarheid. Bij correct gebruik kunnen de stapelhoeken voor stapelramen uiteraard worden hergebruikt.

 

Maak gebruik van de service en voordelen van SPRINTIS

Net als bij veel andere producten die wij onze klanten uit de logistiek, opslag, productie en industrie in het algemeen aanbieden, profiteren gebruikers van de SPRINTIS online shop van talrijke opties en voordelen:

  • Het is mogelijk om op elk moment een individuele aanvraag in te dienen om speciale wensen en verzoeken te verduidelijken. Klanttevredenheid is een zeer hoge prioriteit bij SPRINTIS, dus we beantwoorden vragen op een gedetailleerde en deskundige manier.
  • Om uzelf te overtuigen van de hoge kwaliteit van de stapelhoeken, heeft u de mogelijkheid om een gratis monster te bestellen. Door een monster te sturen kan iedere belangstellende zich een concrete indruk vormen.
  • Zodra de stapelhoeken voor pallets zijn gekocht, worden ze direct geleverd. De goederen zijn klaar voor verzending binnen 24 uur.
  • Of de bestelling van gele stapelhoeken nu klein of groot is, elke klant wordt snel geholpen. SPRINTIS houdt grote hoeveelheden op voorraad, zodat er geen knelpunten ontstaan.
  • Profiteer van de korting voor grotere bestelhoeveelheden: Grote bestellingen zijn financieel lonend omdat de prijs per stuk daalt naarmate het aantal toeneemt. Dit is waar je geld kunt besparen. Details zijn te vinden in de productbeschrijving.

Andere producten voor magazijninrichting

Naast stapelhoeken voor pallets omvat het grote SPRINTIS assortiment ook andere producten voor de optimale inrichting van magazijnen. Markeringshoezen, draadbeugelzakken en magneethoezen maken een einde aan lang zoeken en verwarring. Met een duidelijke en zichtbare etikettering van de goederen verbetert niet alleen de structuur in het magazijn, maar worden ook de benodigde tijd en de afstanden verkort.

 

Stapelhoeken voor houten pallets kopen

Bespaar ruimte, verbeter de veiligheid en optimaliseer de orde in het magazijn. Veilig stapelen van goederen kan snel en nauwkeurig worden bereikt met onze stapelhoeken voor pallets. Door de pallets veilig en stabiel op elkaar te plaatsen, zijn ze zowel ruimtebesparend als netjes georganiseerd. Bestel stapelhoeken voor houten pallets nu gemakkelijk online en profiteer van snelle levering, zelfs bij grotere hoeveelheden.