Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Rekfolie verpakt uw goederen stevig en stabiel en is een onmisbaar hulpmiddel bij het verpakken geworden. De folie is vooral populair in de industrie voor het vastzetten van pallets. Dankzij de hoge flexibiliteit kan het echter op veel verschillende manieren worden gebruikt. Rekfolie, ook bekend als rekfolie of wikkelfolie, is zeer stabiel en beschermt uw ladingen tegen stof, vuil en vocht. Bij SPRINTIS vindt u de juiste folie voor uw behoeften: kies tussen handrekfolie of machinale rekfolie.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Veilige verpakking met stretchfolie van SPRINTIS

Het verpakken en beveiligen van ladingen is eenvoudig met stretchfolie van SPRINTIS. De folie past zich aan de vorm van elk voorwerp aan en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Of het nu gaat om verhuizingen, het vastzetten van goederen voor transport, het vastzetten van pallets en dozen of het vastzetten van koffers voor een vliegreis - er zijn vrijwel geen grenzen aan het gebruik van rekfolie of verpakkingsfolie. Het stevige verpakkingsmateriaal beschermt uw goederen tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en vocht. Dankzij het transparante karakter kunnen barcodes ook gemakkelijk door de folie heen worden gescand. De flexibele stretchfolie past zich aan elke vorm aan en zorgt ervoor dat alles strak aansluit. Dankzij het klevende effect is er geen extra plakband of afsluitmateriaal nodig om de folie aan het einde vast te zetten.

Wat is de juiste rekfolie voor u?

In principe verschillen handrekfolie en machinale rekfolie alleen in hun materiaaldikte, maar niet in hun beoogde gebruik. Machine stretchfolie is in principe hetzelfde product als handrekfolie, maar dan in grotere hoeveelheden op rollen gewikkeld zodat ze niet zo vaak vervangen hoeven te worden. Deze zware rollen zouden wat onhandig zijn voor handmatig gebruik. Daarom is handrekfolie kleiner en handzamer. De verpakkingsfolie voor machines heeft een iets grotere materiaaldikte, maar beide producten zijn nog steeds geschikt voor dezelfde toepassingen, zoals het vastzetten van pallets.

Handrekfolie voor kleinere leveringen

Handrekfolie is ideaal voor het bundelen van kleine leveringen of het veilig verpakken van lichtere pakketten voor transport. Of het nu met de hand is of met behulp van een foliedispenser, met de flexibele verpakkingsfolie zijn uw goederen in een mum van tijd verpakt en goed beveiligd voor transport. De handrekfolie kan universeel gebruikt worden en is geschikt voor het snel vastzetten van pallets, dozen of goederen met scherpe randen en punten.

Rekfolie voor elk doel

Zware ladingen vereisen een sterke en doorprikbestendige folie. Met machinale rekfolie van SPRINTIS bent u aan de veilige kant! Ze zijn zeer elastisch om het verbruik tot een minimum te beperken, maar niet minder scheurvast ondanks hun hoge rekbaarheid. Veilige en stabiele ladingbeveiliging en transportverpakking waarin niets kan wegglijden!

Uw voordelen met SPRINTIS

Of u nu handrekfolie of machinale rekfolie nodig hebt, bij SPRINTIS vindt u het juiste product voor uw behoeften. Dankzij onze grote voorraden en korte levertijden ontvangt u uw goederen snel en betrouwbaar. Bestel nu gemakkelijk online en verheug u op een snelle levering!

(Deze tekst is automatisch vertaald.)