Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Kwalitatieve foliesealers zijn nodig om plastic zakjes en diverse buisfolie van PE, PP en OPP luchtdicht af te sluiten ofwel te sealen. De apparaten vervullen deze functie ook voor stazakken. Door de hermetische sluiting wordt het product in hoge kwaliteit verpakt. De kwaliteit en eigenschappen blijven behouden met het oog op de effectieve bescherming tegen invloeden van buitenaf. Wij bieden folie seal apparatur aan met verschillende breedtes. Ze zijn geschikt voor vele gangbare laslengtes. Selecteer het juiste apparaat uit de SPRINTIS Themawereld verpakking & verzending.

Kenmerken en functies van de folie seal apparatuur in de online shop

De aangeboden breedtes tussen 150 en 400 millimeter zorgen ervoor dat de hier genoemde modellen oplossingen bieden voor verschillende seallengtes. Alle apparaten zijn voorzien van een geïntegreerd mes, waarvan het scherpe lemmet de folie na de lasnaad probleemloos, snel en nauwkeurig snijdt. Dit bespaart u tijd en vermindert tegelijkertijd het onnodige materiaalverlies. Filmsealapparatuur speelt dus een belangrijke rol in het efficiënte gebruik van platte zakken en buisfolie. In onze SPRINTIS webshop bieden wij de volgende hoogwaardige modellen aan:

 • Folie seal apparaat 150DH: geschikt voor een maximale seallengte van 150 mm.
 • Folie seal apparaat 200HC: geschikt tot max. 200 mm seallengte, het model heeft een geïntegreerd snijmes.
 • Folie seal apparaat 300HC: dit product heeft een maximale seallengte van 300 mm en is voorzien van een snijmes.
 • Folie seal apparaat 400HC: dit model is geschikt voor een maximale seallengte van 400 mm en heeft ook een ingebouwd snijmes.

Wat zijn de voordelen van hermetisch gesloten verpakkingen?

De luchtdichte sluiting is een groot voordeel tijdens transport en verzending. In principe heeft een luchtdichte verpakking in eerste instantie hygiënische voordelen. De gecoate goederen zijn efficiënt beschermd tegen binnendringend vocht en vuildeeltjes. Wie bijvoorbeeld grootformaat posters voor reclamedoeleinden verstuurt, moet er zeker van zijn dat ze niet aan vocht worden blootgesteld. Bij contact met binnendringend vocht zouden posters en billboards anders golven en kwaliteitsverlies veroorzaken als gevolg van dit proces. In het algemeen profiteren alle gevoelige producten van deze vorm van zachte verzending. Tegelijkertijd verhoogt de hermetische afdichting van buisfolie van PE, PP en OPP door middel van een folieafdichtingssysteem het vertrouwen van de ontvanger in de inhoud. Klanten profiteren van het gevoel dat ze ongerepte goederen in hun handen hebben. Vooral in een professionele context is dit een relevant psychologisch aspect. Luchtdicht verpakte inhoud in platte zakken en buisfolie is beschermd tegen een groot aantal problemen. De volgende omgevingsfactoren houden het gelaste deksel weg van de goederen:

 • Hoge luchtvochtigheid en het bijbehorende risico op corrosie
 • Temperatuurschommelingen
 • greepsporen of zelfs vette vingerafdrukken
 • Spat- en regenwater
 • Vuildeeltjes
 • Stofdeeltjes
 • Roet
 • Virussen en bacteriën

Folie seal apparatuur helpen om een effectief gebruik van verpakkingsmateriaal te garanderen

Met de aangeboden foliesealapparatuur kunt u prefab foliezakken eenvoudig en betrouwbaar sluiten. Uit de buisfolie van de rol, maken veel klanten hun eigen - en dus individuele - filmzakken met behulp van de apparaten, indien gewenst. Doordat het eindproduct met het mes wordt gescheiden, wordt het materiaalverbruik aanzienlijk verminderd. Een belangrijk punt met betrekking tot het zorgvuldige gebruik van de middelen, zijn de folieafdichtingen die een besparing mogelijk maken. Het doel: een nauwkeurig passende en luchtdichte verpakking mogelijk maken met een minimum aan folie; productbescherming en efficiëntie sluiten elkaar niet uit.

Contact en vragen

Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. Als u vragen heeft, kunt u gebruik maken van de contactaanbiedingen van de online shop. Wij communiceren graag met u over uw wensen, suggesties en zorgen.