Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Voordelen van een verpakking met buisfolie

Bij lange en smalle producten komt de taak van het gebruik van een geschikt en beschermend omhulsel voor de verzending op de voorgrond te staan. In deze context bieden buisfolie verschillende voordelen:

 • Voor diverse langwerpige producten, zoals buizen, fungeert de buisfolie als de best mogelijke beschermende verpakking. Het is gebaseerd op het recyclebare materiaal polyethyleen (PE) en beschermt de verpakte inhoud op betrouwbare wijze tegen invloeden van buitenaf. Het gaat hierbij om nattigheid, temperatuurschommelingen en stofdeeltjes.
 • Polyethyleen biedt ook een goede fysieke bescherming tijdens het transport door zijn robuuste en scheurvaste karakter. Het materiaal is bestand tegen kleine schokken en mogelijke wrijving tijdens het opbergen.
 • Vanuit hygiënisch oogpunt is dit type verpakking ook in vele toepassingsgebieden voordelig. Het lassen resulteert in een hermetisch afgesloten binnenruimte, er kunnen geen ongewenste deeltjes door de kunststof heendringen en de inhoud aantasten. Zo nuttig de bescherming, zo gemakkelijk het uitpakken: De verpakking is gemakkelijk open te scheuren.
 • Efficiëntie plus punt: Uitgebreide verpakking wordt als omslachtig beschouwd. Zij vormen een extra belasting voor het milieu. De lengte van de buisfolie daarentegen hangt af van de afmetingen van de inhoud en is daarom een efficiënte oplossing. Deze nauwkeurige dosering voorkomt onnodige verspilling. Bij de verzending gebruikt een consument slechts zoveel verpakkingsmateriaal als nodig is. Een praktische manier om de kosten te verlagen.

Welke formaten biedt de SPRINTIS online shop?

Alle aanbiedingen in de SPRINTIS online shop zijn gebaseerd op uw behoeften, de afmetingen van de producten en onze jarenlange ervaring. Daarom bieden wij films en plastic zakjes aan in vele beproefde formaten: Ze variëren van zeer smalle tot brede maten. Deze varianten maken het mogelijk om bijvoorbeeld kabels of posters uit te rusten met een nauwkeurig passende beschermhoes.

 • Wij bieden buisfolie aan met een fijn getrapte breedte van 50 tot 700 millimeter.
 • Wij bieden de keuze tussen 50 en 100 µm voor de dikte van het buismateriaal.
 • De transparante PE-folie biedt een duidelijk zicht op het verpakte product. Maak desgewenst gebruik van deze eigentijdse mogelijkheid van visueel aantrekkelijke verzending.
 • Platte zakken met een open smalle zijde zijn bijzonder geschikt voor het verzenden van gerolde posters en wandplanners.

Wensen en prijzen

Onze productspecialisten bieden individuele oplossingen voor speciale buisfolie-ontwerpen. Gratis stalen bieden u de mogelijkheid om u vooraf in detail te informeren. Profiteer van de gegradueerde prijzen voor grotere bestelhoeveelheden in onze online shop. Wij spelen graag in op uw situatie, daarom bieden wij u de mogelijkheid van een individuele vraag. Geen enkel verzoek komt te kort.

Koop buisfolie van SPRINTIS - Uw toegevoegde waarde:

 • Grote hoeveelheden op voorraad
 • Individuele oplossingen op aanvraag
 • Uitgebreid advies over alle vragen met betrekking tot verzending en verpakking