Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Markeren, bevestigen, sluiten van verpakkingen - breng kleur in beeld met kleurrijke kleefrondjes. Gekleurde papieren kleefrondjes zijn permanent klevend en verkrijgbaar in verschillende diameters. Met bedrukte sluitzegels geeft u uw product een extra aspect en kunt u dit perfect aansluiten op uw huisstijl. Natuurlijk bieden wij ook gekleurde kleefrondjes / sluitzegels als maatwerk aan, laat u adviseren door onze productspecialisten.

Markerings kleefrondjes, papier Markerings kleefrondjes, papier
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Gekleurde markerings kleefrondjes weerbestendig Gekleurde markerings kleefrondjes weerbestendig
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Voor welke doeleinden zijn labelstippen geschikt?

Gekleurde zelfklevende stippen zijn ideaal voor het markeren van documenten en projectbladen, voor het kleurcoderen van schappen en andere organisatiesystemen zoals laden, kasten en mappen. Markeringspunten zijn daarom niet alleen geschikt voor opslag en logistiek, detailhandel, kantoororganisatie, industrie en drukwerkverwerking, maar voor alle activiteiten waarbij het gebruik van kleurmarkeringsetiketten zinvol lijkt. Het gebruik van gekleurde markeringspunten is een eenvoudige maar effectieve maatregel om te zorgen voor duidelijkheid en duidelijk gestructureerde opdrachten.

Voorbeeldtoepassingen:

  • Kleurcodering: projectplanning, kalender, prijs- of schapetikettering
  • Voor logistieke processen in het magazijn en goederenontvangst, voor voorraadtelling en orderverzamelen
  • Ondersteuning voor het hele productieproces in de industrie
  • Kantoororganisatie: organiseren van objecten, documenten of mappen.

Voordelen van papieren etiketstippen

Een speciale eigenschap van papieren stippen is dat ze geschikt zijn voor direct contact met droge, niet-vette voedingsmiddelen. De papieren stippen zijn permanent klevend. Ze worden gekenmerkt door hun sterke kleefeigenschappen op schone, gladde oppervlakken zoals papier, metaal, hout, plastic en dergelijke. Wij bieden de papieren markeringspunten op rol in 11 verschillende kleuren en 5 verschillende diameters.

Voordelen van markeringspunten van PP-folie

De zelfklevende filmstippen zijn bestand tegen de meeste oliën, vetten en reinigingsmiddelen. Ze zijn ook ideaal voor buitengebruik omdat ze scheurvast, waterbestendig en veegvast zijn. Net als de papieren stippen zijn de markeringspunten van hoogglanzende PP-folie zeer klevend en kunnen ze op veel verschillende oppervlakken worden geplakt. Wij bieden de foliebolletjes aan in 6 verschillende kleuren en 3 verschillende diameters.

Wat zijn de productkenmerken van de markeringsdots?

Markeringspunten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar in de SPRINTIS online shop. Afhankelijk van het beoogde gebruik kunnen de gekleurde stippen geselecteerd worden als markeringsstippen met de juiste diameter (8 tot 50 mm) en kleurontwerp. Als alternatief hebben we ook gekleurde zelfklevende stofstippen in de SPRINTIS online shop.

  • Papieren markeringspunten: Sterk/permanent klevend aan één zijde, zelfklevend, papieren steunmateriaal, eenzijdige coating met acrylaatlijm, papierdikte 80 g/m2, geleverd op een rol van 1.000 stuks
  • Filmmarkeringspunten: Sterk/permanent klevend aan één zijde, zelfklevend, PP-folie als drager, eenzijdig gecoat met acrylaatlijm, geleverd op vellen in verpakkingen van 1.000 stuks.

Hoe worden etiketteerstickers opgeslagen?

Net als andere kantoormaterialen kunnen de kleurmarkeringsetiketten zonder problemen bij een normale kamertemperatuur (+20ºC) en luchtvochtigheid (50% relatieve luchtvochtigheid) worden bewaard. De gebruikte lijm verliest zijn kleefkracht meestal pas geleidelijk na ongeveer een jaar na het openen van de verpakking. Omdat wij bij SPRINTIS echter alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruiken, blijft de oorspronkelijke sterke kleefkracht van de etiketstippen meestal veel langer behouden. Dit betekent dat de kleurstippen ook op voorraad gehouden kunnen worden. Dit is vooral voor de commerciële sector een enorm voordeel, omdat de gekleurde zelfklevende stippen op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Onze productspecialisten geven u graag uitgebreid advies over al onze producten!

Producten op maat op verzoek van de klant

Hebt u papiermarkeringsstickers nodig in een speciale kleur of met een speciale diameter? Bij SPRINTIS zorgen we ervoor dat de gekleurde zelfklevende stippen precies aan de eisen van uw klant worden aangepast. Hiervoor vertrouwen we niet alleen op nauwkeurige verwerking en geavanceerde productieprocessen, maar houden we ook rekening met specifieke eisen. Hierdoor kunnen wij papieren kleurstippen produceren in het exacte formaat en kleurenschema dat de bedrijven van onze klanten op dit moment nodig hebben. Of het nu gaat om speciale bedrukkingen, een kleurenschema dat past bij het bedrijfsontwerp of de individueel vereiste kleurcodering - SPRINTIS is uw contactpersoon voor markeringsstickers van hoge kwaliteit.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)