Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Textiel versterkte kleefrondjes, zilver Textiel versterkte kleefrondjes, zilver
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Textiel versterkte kleefrondjes, wit Textiel versterkte kleefrondjes, wit
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Textiel versterkte kleefrondjes, zwart Textiel versterkte kleefrondjes, zwart
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Textiel versterkte kleefrondjes, rood Textiel versterkte kleefrondjes, rood
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Textiel versterkte kleefrondjes, donkerblauw Textiel versterkte kleefrondjes, donkerblauw
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Textiel versterkte kleefrondjes, groen Textiel versterkte kleefrondjes, groen
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Voor welke toepassingen zijn textielstippen geschikt?

De stoffen zelfklevende stippen in het SPRINTIS assortiment combineren de beste materiaaleigenschappen, waardoor ze waardevol zijn voor gebruik in verschillende industrieën. Dankzij het flexibele netmateriaal zijn de zelfklevende stippen bijzonder flexibel en tegelijkertijd zeer klevend. Zelfs ruwe oppervlakken kunnen bedekt worden zonder dat de zelfklevende producten hun kleefkracht verliezen. Ze zijn vooral populair voor gebruik in drukkerijen, logistiek, industrie en detailhandel. Daarnaast hebben elektriciens, drukkerijen, boekbinders, verpakkingsfabrikanten en bedrijven in de landbouwsector, de agrarische bouw of de machinebouw er ook bijzonder veel baat bij. Natuurlijk zijn er nog talloze andere toepassingen waarvoor het gebruik van stoffen plakstippen zinvol is. De zelfklevende stippen zijn dankzij hun eigenschappen ideaal voor het bevestigen, markeren, beschermen en repareren. Toepassingsvoorbeelden:

 • Beschermen/repareren: Sluitingen vastzetten, kabeluiteinden vastzetten, eindstrips plakken, afdekken voor lak- en schilderwerk
 • Bevestigen/bevestigen: Bevestigen van etiketten op pallets, gaasdozen of KLT-containers, bevestigen van transport- en productielabels
 • Gekleurde markering: markeren van goederen, machines, kartonnen verpakkingen, banderollen, dossiers, mappen, documenten; signaalkleefstippen (bijv. als onderdeel van het afplakken van randen en hoeken)

Wat zijn de productkenmerken van SPRINTIS zelfklevende textielstippen?

Zelfklevende textielstippen zijn zowel robuust als flexibel. In gekleurde versies zijn ze ideaal als signaalkleefstippen dankzij hun rijke kleur. Als markeringen zorgen ze voor maximale zichtbaarheid. Een ander voordeel: de zelfklevende textielstippen kunnen van de meeste gladde en harde oppervlakken worden verwijderd zonder resten achter te laten.

 • Zeer geschikt voor ruwe oppervlakken
 • Kan binnen en buiten gebruikt worden
  • Waterafstotend
  • Temperatuurbereik: -35°C tot +80°C
 • sterk klevend aan één zijde
  • Lijm: natuurrubber
  • De exacte kleefkracht hangt af van het desbetreffende product en het te kleven oppervlak
 • Dragermateriaal: Meshweefsel, PE-gecoat
 • Omslag: SIlikon papier

Moeten de gaaslijmstippen speciaal worden opgeslagen?

Door de samenstelling van het materiaal zijn de gaaslijmstippen bijzonder robuust en behouden ze hun kleefeigenschappen en maatvastheid, zelfs bij lage of hoge temperaturen. Opslag bij normale kamertemperatuur (ca. +20°C bij 50% relatieve luchtvochtigheid) is daarom volledig veilig wat langere opslag betreft. Een rol met zelfklevende stippen kan minstens een jaar worden opgeslagen zonder enige kwaliteitsvermindering. Omdat SPRINTIS uitsluitend vertrouwt op de hoogste kwaliteitsnormen, kunnen de stoffen zelfklevende stippen ook vele malen langer gebruikt worden.

Uit welke varianten kan ik kiezen in de SPRINTIS online shop?

Wij bieden een grote keuze aan verschillende versies in de SPRINTIS online shop. Tenzij anders vermeld, worden alle producten op rol geleverd. Als er echter een speciale kleur, maat of materiaaldikte nodig is voor een specifieke toepassing, bieden wij de optie van op maat gemaakte stoffen plakstippen. Ons team van productspecialisten adviseert u graag, zodat voor elke branche en elke toepassing het juiste product kan worden gemaakt.

 • Gekleurde en discrete ontwerpen
 • Rond of vierkant
 • Verschillende diameters
 • Verschillende rolformaten

Als alternatief voor zelfklevende textielstippen zijn er in de SPRINTIS online shop ook markeringsstippen in de vorm van papierlijm verkrijgbaar.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)