Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Glue-dots, ook vaak lijmdots genoemd, zijn permanent hechtende of gemakkelijk te verwijderen dubbelzijdige kleefrondjes, die verschillende voorwerpen stevig bevestigen. Groot voordeel: de kleefrondjes en lijmstrips hechten onmiddelijk en hebben geen droogtijd nodig. Ze zijn daarom ideaal voor talrijke toepassingen bij grafische afwerkingsbedrijven en boekbinderijen, in drukkerijen en printshops alsmede in de reclamebranche. Of het nu gaat om de zelfklevende sluiting van verpakkingen, de tijdelijke bevestiging van reclamemateriaal of de bevestiging van plastic (bank)kaarten: de dubbelzijdige glue-dots staan altijd garant voor een fraai vormgegeven zakelijke oplossing. In de SPRINTIS webshop vindt u siliconen lijmdots in diverse afmetingen, vormen en kleefsterktes voor alle belangrijke toepassingen. Bestel nu de gewenste variant.

Praktisch voor vele doeleinden – toepassingsmogelijkheden van dubbelzijdige siliconen kleefrondjes

Naast beproefde producten zoals dubbelzijdige kleefrondjes en transparante sluitzegels heeft SPRINTIS nog andere bevestigingsmogelijkheden in haar assortiment. Zelfklevende siliconen kleefrondjes en lijmstrepen bieden de volgende voordelen:

  • Eenvoudig en stijlvol sluiten van mailings, flyers en verpakkingen.
  • Glue-dots houden de meest uiteenlopende objecten op hun plaats zonder het oppervlak te beschadigen. Ze zijn zeer geschikt voor het bevestigen van reclamemateriaal, productsamples of bijlagen in tijdschriften op een manier die zowel doeltreffend als gemakkelijk te verwijderen is.
  • Praktisch voor het bevestigen van plastic kaarten – bijvoorbeeld bankpasjes, creditcards, cadeaubonnen of visitekaartjes - op brieven en ansichtkaarten.
  • Omdat lijmdots direct hechten, hoeft u niet te wachten tot de lijm droog is. Dit bespaart tijd en draagt bij tot efficiënte werkprocessen.
  • Niet-giftig en vrij van oplosmiddelen - dubbelzijdige siliconen kleefrondjes zijn zeer geschikt voor indirect contact met levensmiddelen, ze voldoen aan de FDA-voorschriften.
  • De makkelijke en schone verwerking van glue-dots en lijmstrepen garandeert een optimaal gebruik.
  • Siliconen lijmdots met een lichte of gemiddelde kleefkracht kunnen van daarvoor geschikte oppervlakken worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten. Functie en esthetiek gaan hand in hand bij het gebruik van verwijderbare lijmdots.

Welke varianten van zelfklevende rondjes en strepen biedt SPRINTIS aan?

Om aan elke klantenwens tegemoet te komen, zijn de glue-dots verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • In de webshop zijn verwijderbare, semi-permanente en permanent klevende siliconen lijmdots verkrijgbaar. 
  •