Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Transparante sluitzegels van papier Transparante sluitzegels van papier
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
EcologiQ 
Sluitzegels, enkelzijdig zwak klevend Sluitzegels, enkelzijdig zwak klevend
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Sluitzegels, enkelzijdig zwak klevend, perforatie Sluitzegels, enkelzijdig zwak klevend, perforatie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Sluitzegels met perforatie en blackmark Sluitzegels met perforatie en blackmark
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Enkelzijdige en dubbelzijdige kleefrondjes | speciale productie Enkelzijdige en dubbelzijdige kleefrondjes | speciale productie
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Op maat gemaakt
Sluitzegels, enkelzijdig sterk klevend, rechthoekig Sluitzegels, enkelzijdig sterk klevend, rechthoekig
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Verwijderbare en permanent klevende kleefrondjes

Wij voldoen aan de vele dagelijkse en professionele toepassingen met beproefde varianten: SPRINTIS biedt verwijderbare en permanent hechtende transparante kleefrondjes in diverse formaten. Dit betekent dat onze klanten altijd het juiste product vinden – als sterke permanente oplossing of geoptimaliseerd voor gemakkelijk openen. Eerst worde de vereiste sterkte van de lijm (acrylaat) geselecteerd, zodat alle sterk of zwak hechtende producten worden weergegeven. Voor alle transparante kleefrondjes wordt hoogwaardige, transparante PE- of PP-folie als materiaal gebruikt. Als daarentegen gemakkelijk herkenbare gekleurde oplossingen nodig zijn voor het markeren, dan zijn er markerings kleefrondjes of textiel versterkte kleefrondjes verkrijgbaar.

Welke varianten van transparante kleefrondjes biedt SPRINTIS aan?

SPRINTIS biedt haar klanten een ruim assortiment transparante kleefrondjes in kleine, middelgrote en grote diameters aan. De verschillende formaten en hoeveelheden kleefrondjes per rol kunnen worden geselecteerd in het desbetreffende aanbod. Alle transparante kleefrondjes kleven aan een zijde - indien gewenst zijn er natuurlijk ook dubbelzijdige kleefrondjes in de webshop verkrijgbaar.

  • Ronde kleefrondjes: transparante kleefrondjes zijn zowel verwijderbaar als ook permanent klevende verkrijgbaar. De webshop biedt ook beide soorten in diverse diameters met perforatie aan.
  • Multi geperforeerde sluitzegels met sterke kleefkracht ronden het assortiment kleefrondjes af.
  • Transparante sterk klevende kleefrondjes voor de E2025 handdispenser zijn zowel met als zonder perforatie leverbaar.
  • Onze klanten kunnen transparente en permanent klevende zegels met blackmark kopen met een diameter van 25 mm. 
  • Kleefrondjes met lipje zijn alleen verkrijgbaar in de verwijderbare versie. De rol bestaat uit 2.000 transparante kleefrondjes met een diameter van 28 mm.
  • Transparante kleefrondjes van papier: Het plasticvrije alternatief voor de kunststof kleefrondjes is bij ons verkrijgbaar in geperforeerde en niet-geperforeerde versies.

Functies van transparante kleefrondjes

Als u uw producten even stijlvol als onzichtbaar wilt verzegelen, kunt u transparante oplossingen van SPRINTIS gebruiken. Rechthoekige sluitzegels en ronde transparante kleefrondjes zijn daarom geschikt als hoogwaardige sluitingen voor dozen, zakken, brieven, geschenken of mailing enveloppen. Ze worden vaak gebruikt in geautomatiseerde tabbladen of etiketteermachines als onderdeel van volautomatische verwerking. Het pluspunt: transparante rondjes sluiten de verpakking aantrekkelijk, efficiënt en zonder schade af. Uitgebreide brochures krijgen ook een visuele upgrade wanneer transparante sluitzegels het product verfraaien. Dit type sluiting is een lust voor het oog en maakt daarmee een positieve indruk op de ontvanger. Informatiebladen zijn een ander toepassingsgebied, aangezien zij bijna onzichtbaar kunnen worden met onopvallende kleefrondjes. 

Koop transparante kleefrondjes op basis van klantspecifieke wensen

Stijlvol sluiten en bevestigen gemakkelijk gemaakt: wij gaan graag in op de wensen en individuele verzoeken van de klant, want er zijn nauwelijks grenzen aan de vereiste afmetingen. Onze productspecialisten geven u graag advies – bijvoorbeeld of een op maat gemaakte oplage de optimale oplossing is voor de individuele toepassing. Samen zullen wij de uitvoeringe van het desbetreffende verzoek uitwerken. Overigens zijn ook speciale uitvoeringen van transparante kleefrondjes met extra opdruk mogelijk. Wij bieden bijvoorbeeld individuele opdrukken als tampon-, zeef- of offset-druk. Krijg nu gedetailleerde informatie over de diverse ontwerpmogelijkheden van transparante kleefrondjes met en zonder perforatie! Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat elke opdracht tot volle tevredenheid van alle betrokkenen wordt uitgevoerd.