Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Voor welke toepassingen zijn plakstrips geschikt?

Veel commerciële gelegenheden vereisen het gebruik van producten die even onopvallend als betrouwbaar zijn. De dubbelzijdige plakstrips vervullen hun functie altijd zowel elegant als onopvallend. Enerzijds worden de praktische plakfolies gebruikt in kleine ambachten en handwerken. De strips worden bijvoorbeeld gebruikt om lichtgewicht voorwerpen zoals spiegels snel te bevestigen. Als transparant-heldere lamineerfolie worden de zelfklevende strips vaak gebruikt voor het bevestigen van foto's, prenten, grafieken, plattegronden en posters - ze laten de afbeeldingen perfect uitkomen.

Dubbelzijdige zelfklevende strips zijn ook ideaal voor het bevestigen van drukwerk en reclamemateriaal. De onopvallende zelfklevende producten bewijzen dus dagelijks hun waarde op het gebied van verzending en verpakking, drukwerk, marketing, mediaproductie, promotie en reclame.

Voordelen van dubbelzijdige plakfolie

De dubbelzijdige plakstrips die SPRINTIS in zijn online shop aanbiedt, combineren de beste materiaal- en prestatie-eigenschappen. Dankzij de goede kleefkracht van de kleefstroken kunnen ze veelzijdig en industrieoverschrijdend gebruikt worden: verschillende materialen zoals papier, karton, metaal, hout of kunststof kunnen gemakkelijk met de dubbelzijdige kleefstroken verlijmd worden. De eenvoudige en tijdbesparende verwerking van de dubbelzijdige kleeffolies is een groot voordeel.

Wat afmetingen betreft, kunnen onze klanten kiezen tussen verschillende kleine formaten en een groot formaat dubbelzijdige kleeffilm van 700 x 1000 mm. Grote formaten helpen bijvoorbeeld om afdrukken of foto's professioneel op panelen of posters te bevestigen.

De gebruikte lijm is acrylaat. Deze synthetisch geproduceerde lijm is zeer goed bestand tegen veroudering en temperatuur en is ook ongevoelig voor UV-straling en oxidatie. Acrylaatlijm is daarom de eerste keuze voor bijna elk type film. Afhankelijk van het doel kan het ook zinvol zijn om het steunmateriaal van de kleeffilm te variëren. SPRINTIS biedt daarom de keuze uit verschillende steunmaterialen, twee lijmdiktes, drie kleuren en twee verschillende bekledingen.

Onze uitgebreide online shop bevat natuurlijk ook andere hoogwaardige zelfklevende producten zoals zelfklevende pads, beschermende elastische bumpers en elegante zelfklevende stippen. Wij voorzien in alle zakelijke, commerciële en huishoudelijke behoeften en bieden betrouwbare oplossingen voor kleine en grote projecten tegen een eerlijke prijs.

Selecteerbare eigenschappen van de dubbelzijdige kleefstrips van SPRINTIS

Afmetingen

 • 15 x 80 mm
 • 40 x 110
 • 19 x 202 mm
 • 700 x 1.000 mm

Materiaal achterkant

 • Papiervlies
 • PE-schuim
 • PET-folie
 • Zuiver acrylaat

Hechtsterkte

 • sterk/ sterk
 • zeer sterk/ zeer sterk

Hechting

 • Acrylaat

Kleur

 • transparant
 • zeer transparant
 • witte kleur

Dekking

 • wit siliconenpapier
 • witte foliehoes (uitstekend)

Opmerking: Voor snel en gemakkelijk handmatig aanbrengen zijn sommige van onze dubbelzijdige zelfklevende strips voorzien van een uitstekende afdekking. Dit maakt het verwijderen en het algehele gebruik nog handiger en tijdbesparender.

Welke producten biedt SPRINTIS?

Het SPRINTIS assortiment omvat de volgende dubbelzijdige kleefbanden. Voor sommige artikelen bestaat de mogelijkheid om een gratis proefmonster te bestellen. Deze informatie wordt weergegeven bij de specifieke productinformatie.

 • Secties dubbelzijdige pure acryl kleefband, 15 x 80 mm, zeer transparant, dikte ca. 1 mm, aan beide zijden sterk klevend.
 • Dubbelzijdig plakband, PET-folie, gestanste stukken (op maat gesneden), zeer sterke kleefkracht aan beide zijden, transparante achterkant, formaat: 15 x 80 of 40 x 110 mm, verpakt per 100 stuks of verkrijgbaar als rol met 1.000 of 2.500 secties.
 • Spiegelende kleefband als kleefpads van wit PE-schuim, cut-to-cut uitvoering, zeer sterke kleefkracht aan beide zijden, formaat: 19 x 202 mm, dikte 1 mm, rol met 2.630 secties.
 • Dubbelzijdige plakfolie in groot "UP"-formaat, op vellen, 700 x 1.000 mm, aan beide zijden sterk klevend, verpakt in verpakkingen van 100.

Dubbelzijdige plakstroken kopen

Wij bieden commerciële oplossingen voor het brede scala aan mogelijkheden voor het gebruik van dubbelzijdige plakstrips. Of het nu voor kleine knutselwerkjes of grootschalige reclamecampagnes is - verschillende formaten, optieken, kleefsterktes en steunmaterialen zorgen voor een betrouwbare uitvoering. Het loont om grotere hoeveelheden op voorraad te kopen: De prijs per eenheid wordt lager naarmate het aantal dubbelzijdige plakfolies toeneemt. Bestel nu tegen een gunstige prijs en profiteer van een snelle levering.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)