Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Structuur en prestaties van zelfklevende pads

Rechthoekige zelfklevende pads van SPRINTIS bestaan uit PE-schuim dat aan beide zijden bedekt is met een hoogwaardige lijm (acrylaat). Omdat de producten een zeer goede onmiddellijke hechting hebben op gladde en ruwe oppervlakken - zoals binnenmuren - zijn de pads zeer geschikt voor kleine onderdelen die permanent geïnstalleerd moeten worden. Voorbeelden hiervan zijn uithangborden, infographics of eenvoudige haken. De toepassing kan functioneel of decoratief zijn. Prestaties zijn een belangrijk praktisch voordeel van de foam pads. De initiële kleefkracht die door de specifieke opdruk geactiveerd wordt, neemt in de loop van de tijd toe zodat de betrouwbare verlijming permanent zijn werk doet. De pads worden gekenmerkt door temperatuur- en UV-bestendigheid, goede verouderingseigenschappen en bestendigheid tegen hitte en vocht.

Dubbelzijdige zelfklevende pads als afstandhouders en buffers

Foam zelfklevende pads kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Omdat ze gemakkelijk aan te brengen en te verwerken zijn, zijn zelfklevende foam pads geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Zelfklevende pads zijn ideaal als bufferende afstandhouders: het PE-schuim absorbeert spanning en druk en neemt na belasting zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Het schuim dempt trillingen gedurende de hele lange levensduur. Lijmkussens compenseren ook verschillende temperatuurexpansies, die kunnen variëren afhankelijk van het materiaal en de omgevingstemperatuur. Dankzij deze functionaliteit bieden de producten een vergelijkbaar beschermend effect als elastische buffers. Ze zorgen ook voor de vereiste afstand tussen voorwerpen, gevoelige goederen en bekleding. Daarom worden hoogwaardige zelfklevende pads vaak gebruikt als afstandhouders en buffers bij verpakking en verzending. De isolerende eigenschappen worden ook gebruikt door drukkerijen, boekbinders en displayfabrikanten.

Onze stempelkussens met hoge kleefkracht kunnen gebruikt worden op vele hoog- en laag-energetische oppervlakken, zoals metaal, kunststof, hout, karton, glas en keramiek. Natuurlijk vindt u in de online shop ook andere praktische zelfklevende producten: Of het nu gaat om zelfklevende strips of elegante zelfklevende stippen - SPRINTIS biedt professionele en op maat gemaakte producten voor een breed scala aan toepassingen.

Eigenschappen en kenmerken van hoogwaardige zelfklevende pads

Verschillende kleuren, afmetingen en materiaaldiktes garanderen onze klanten een breed scala aan toepassingen voor de handige zelfklevende pads. De afstandhouders in de online shop hebben de volgende eigenschappen:

 • Kleur: Zwart of wit
 • Afmetingen: 10 x 10 mm of 20 x 20 mm
 • Dikte: ca. 1 mm of 6 mm
 • Materiaal: PE-schuim
 • Lijm: acrylaat
 • Aantal kleefoppervlakken: dubbelzijdig klevend

Aanbiedingen met geïntegreerde vingerlift zorgen voor extra gebruiksgemak en de eenvoudigste hantering: Het uitstekende deksel voor eenvoudige verwijdering zorgt ervoor dat de schuimrubberen kleefpads zonder tijdverlies gebruikt kunnen worden. Eenvoudiger kan niet.

Welke producten biedt SPRINTIS aan?

 • Zelfklevende pads als afstandhouders, 10 x 10 mm, aan beide zijden sterk klevend, gemaakt van zwart PE-schuim, 6 mm dik, verpakt per 100 stuks.
 • Zelfklevende pads als afstandhouders, 10 x 10 mm, aan beide zijden sterk klevend, gemaakt van zwart PE-schuim, 6 mm dik, rol met 1.500 stuks.
 • Zelfklevende pads met vingerlift, 20 x 20 mm, rechthoekig, aan beide zijden sterk klevend, gemaakt van wit PE-schuim, ca. 1 mm dik, rol met 2.500 stuks.

Wat zijn de voordelen van zelfklevende pads?

Samengevat scoren deze effectieve kleine helpers hoog in de handel, industrie en heel praktisch in het huishouden met de volgende voordelen:

 • Kleefpads kunnen zowel commercieel als privé gebruikt worden.
 • Ze kunnen gebruikt worden als afstandhouders of buffers.
 • Installatie van kleine onderdelen.
 • Het is mogelijk om 3D-effecten te creëren.
 • Zelfklevende pads beschermen goederen tegen beschadiging.
 • Beschermen gevoelige oppervlakken en materialen tegen krassen en druk.
 • Sterke prestaties op verschillende oppervlakken.
 • Goede initiële hechting en sterke permanente hechting.
 • Bestand tegen omgevingsinvloeden (hitte, vocht, UV-licht).
 • Onmisbaar voor opslag en transport.

Opmerkingen bij aankoop

Bij de aankoop van zelfklevende pads van hoge kwaliteit spelen wij graag in op de behoeften van onze klanten. Daarom is het mogelijk om een individuele aanvraag te doen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een gratis monster te bestellen, omdat kwaliteit en klanttevredenheid bij SPRINTIS de hoogste prioriteit hebben. Het is de moeite waard om grotere hoeveelheden flexibele dubbelzijdige zelfklevende pads op voorraad te kopen: de prijs per rol wordt geleidelijk verlaagd naarmate het aantal bestelde rollen toeneemt. Bekijk nu de aanbiedingen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)