Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Waar zijn sluitzegeldispensers voor nodig?

Betrouwbare sluitzegeldispensers zorgen voor een snelle en eenvoudige verwerking van zelfklevende producten, markeringspunten en etiketten. In de reclame, industrie en drukkerijen, voor boekbinders, verpakkingsfabrikanten of standbouwers - met behulp van praktische dispensers kunnen onze veelzijdige kleefproducten in een handomdraai worden aangebracht. Automatische tapedispensers en plakbanddispensers zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in het SPRINTIS assortiment.

Handmatige en automatische sluitzegeldispensers

Hoogwaardig, robuust en voordelig - alle dispensers die in de SPRINTIS webshop worden aangeboden, voldoen aan deze kenmerken. Handmatige en automatische dispensers bieden elk een oplossing op maat voor verschillende vereisten. De volgende kenmerken en functies moeten worden opgemerkt:

 • Handmatige dispensers zijn geschikt voor taken met beheersbare hoeveelheden etiketten. Handmatige modellen worden gekenmerkt door het feit dat de gebruiker aan het materiaal trekt. De etiketten komen dan los van het steunmateriaal en kunnen direct handmatig worden geplaatst met een kleine inspanning van de gebruiker. Deze producten worden daarom vaak gebruikt in de detailhandel, waar ze een snelle verandering van locatie mogelijk maken wanneer men door de schappen loopt.
 • Automatische dispensers kunnen worden bediend met slechts één hand, die het etiket verwijdert. De automatische dispenser schuift één etiket per keer door, zodat er slechts één etiket per keer wordt verwijderd - daarna stopt hij automatisch. Deze manier van gebruik verhoogt de werksnelheid en er kunnen grotere hoeveelheden etiketten of zelfklevende kleefrondjes op de geselecteerde producten worden aangebracht.
 • Dankzij hun afmetingen kunnen etiketdispensers voor tafel- of wandmontage gemakkelijk worden gedragen of meegenomen.

Welke dispenservarianten heeft SPRINTIS?

 • Dispenser voor zelfklevende rondjes zonder rollenscheider, geschikt voor rolbreedtes tot 75 mm.
 • Set voor zelfklevende rondjes met rollenscheider, geschikt voor rolbreedtes tot 75 mm.
 • Dispenser met één rollenscheider, geschikt voor rolbreedtes tot 113 mm.
 • Dispenser met twee rollenscheiders, geschikt voor een rolbreedte tot 113 mm.
 • Dispenser voor zelfklevende rondjes met twee rollenscheiders, geschikt voor een rolbreedte tot 162 mm.
 • Metalen tafel- en wanddispenser voor verschillende rolbreedtes, geschikt voor alle enkel- en dubbelzijdige zelfklevende rondjes vanaf 20 mm diameter.
 • Handdispenser met solide design en handband voor veilig gebruik, geschikt voor enkelzijdige zelfklevende rondjes met 20 of 25 mm diameter en kerndiameter van 25 mm.
 • Dispenser box, geschikt voor zelfklevende rondjes met een baanbreedte van 15 mm tot 30 mm en een roldiameter van maximaal 165 mm.
 • Aparte rollenscheider voor zelfklevende rondjes-dispenser.

Staanders en applicators voor SuperDot dispenserdozen

Daarnaast vind je in ons assortiment staanders en applicators voor SuperDots uit een dispenserdoos. Ze zijn afzonderlijk of als set verkrijgbaar. Terwijl de voetjes voor een stevige stand zorgen dankzij het klittenband, helpen de applicators om de lijmdots nog sneller en nauwkeuriger aan te brengen. Met behulp van een applicator kunnen de Superdots nauwkeurig worden gepositioneerd.

Koop etiketdispensers van hoge kwaliteit

SPRINTIS biedt klanten de hoogste kwaliteit voor maximale tevredenheid. Wij verkopen zowel handmatige als automatische etiketdispensers die voldoen aan een breed scala van commerciële eisen. Onze specialisten helpen u graag bij vragen met advies en nauwkeurige informatie.