Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Elektronische plakbanddispensers maken de verwerking van plakbandproducten veel gemakkelijker. De automatische producten verhogen de werksnelheid enorm bij het snijden van plakband, worden gebruikt voor materiaalcontrole, bieden maatnauwkeurigheid en besparen tijd. Onze dispensers zijn standaard uitgerust met geharde mesjes: ze zijn universeel geschikt voor alle gangbare enkelzijdige en dubbelzijdige plakbanden. Ze voeren hun taken nauwkeurig en betrouwbaar uit in bijvoorbeeld drukkerijen, verpakkingsbedrijven, brievenwinkels en andere fabrikanten. Lees nu meer over de functies en voordelen en bestel de juiste plakbanddispenser in de SPRINTIS online shop.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

De taak van een plakbanddispenser

Onze plakbanddispensers zijn een zeer efficiënt, tijdbesparend en handig antwoord op commerciële behoeften als het gaat om het afgeven en nauwkeurig afsnijden van alle soorten plakband. Deze worden gebruikt voor bevestigen, beschermen, verpakken, lijmen of afplakken. Talloze varianten van enkelzijdige en dubbelzijdige kleefbanden worden daarom dagelijks gebruikt in scheepvaart & verpakking, reclame, drukkerijen, boekbinderijen en vele andere industrieën. Om ervoor te zorgen dat de plakbanden hun professionele doel bereiken, moeten ze nauwkeurig gesneden worden. Plakbanddispensers beheersen deze taak nauwkeurig in geautomatiseerde vorm. Dit bespaart materiaal, handenarbeid en tijd. Tegelijkertijd zorgt de nauwkeurige snede ervoor dat het uiterlijk er altijd goed uitziet.

De geïntegreerde sensoren voeren automatisch een nieuw stuk plakband in zodra het vorige is afgesneden en gescheiden. Vlijmscherpe mesjes van hoge kwaliteit garanderen een perfecte snede van het ingevoegde materiaal. De apparaten leveren snelle en professionele resultaten in de kortst mogelijke tijd. Zo draait uw bedrijf op volle toeren.

Wat zijn de kenmerken van automatische plakbanddispensers?

SPRINTIS biedt een hoogwaardige selectie elektronische plakbanddispensers: of het nu gaat om een gemoderniseerde doorvoerfunctie, programmering van verschillende bandlengtes of geharde messen - de apparaten zijn ontworpen voor prestaties en perfectie. Ze zijn ideaal voor gebruik in de handel en industrie. En als een mes na verloop van tijd verslijt, kunnen afzonderlijke snijeenheden gemakkelijk ter vervanging besteld worden. Het assortiment plakbanddispensers in de winkel wordt gekenmerkt door een groot aantal praktische voordelen:

  • De modellen maken het mogelijk om automatisch plakband op vooraf bepaalde lengtes af te snijden.
  • Ze kunnen universeel gebruikt worden voor gangbare enkel- en dubbelzijdige kleefbanden - en dus voor een breed scala aan toepassingen.
  • Volautomatische tapetoevoer.
  • Het is mogelijk om twee rollen tegelijkertijd af te snijden.
  • Praktische telfunctie: De teller bepaalt het vooraf ingestelde aantal stukken en het aantal snijprocessen.
  • Er kunnen maximaal zes verschillende bandlengtes worden opgeslagen.
  • SPRINTIS tapedispensers zijn uitgerust met geharde mesjes voor betere prestaties.
  • Het snel te openen deksel van de behuizing vergemakkelijkt het schoonmaken.

Welke automatische bandafrollers biedt SPRINTIS?

  • Elektronische tapedispenser A1500: Het nieuwe model biedt een geoptimaliseerde doorvoerfunctie. Hij kan tot 6 verschillende lengtes na elkaar afgeven met behulp van de geheugenfunctie.
  • Snijeenheid voor tapedispensers A1200 en A1500 met geharde messen - reserveonderdeel voor tapedispensers A1200 en A1500.

Naast automatische tapedispensers biedt SPRINTIS ook praktische tapedispensers en handige etiketdispensers.

Automatische plakbanddispensers kopen

Elektronische plakbanddispensers met vooringestelde lengte scoren hoog in het bedrijfsleven en de handel. De producten bieden perfectie en precisie bij het afgeven en afsnijden van het ingevoegde plakband - zowel enkel- als dubbelzijdig. Moderne apparaten combineren een hoge werksnelheid met gebruiksgemak. De productspecialisten van SPRINTIS helpen u graag met verzoeken van klanten. Indien gewenst is het ook mogelijk om een individuele aanvraag te doen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)