Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Industrieweg 13 A
1521 NC Wormerveer
Nederland

Geschenken inpakken met satijnkoorden

Satijnkoorden geven vooral tastbare voorwerpen hun finishing touch als sieraad en decoratie. Bij correct gebruik wordt het satijnkoord - of het nu twee of drie keer gedraaid is - meestal onbewust waargenomen, maar vanwege zijn waarde wordt het bijzonder gewaardeerd door klanten, ontvangers of geëerde personen. Kleine pakjes, textieletiketten en geschenken, maar ook boeken, zien er immers veel eleganter uit met een koordlint. Een bijzonder voordeel van de satijnen koorden van SPRINTIS is dat ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook betaalbaar zijn. Als goedkoop alternatief voor dure kettingen kunt u koordlinten en koorden kopen tegen een gunstige prijs en ze in een mum van tijd geleverd krijgen.

Kraftpapier met gedraaid koord en textieldraden

Het bevestigen van fijn gedraaide koorden of textieldraden is erg populair voor filigraanverrijkingen, bijvoorbeeld voor kaarten of cadeaulabels. Textieldraden in heldere, natuurlijke kleuren zijn vooral populair voor verjaardags- of trouwkaarten. Met de juiste bevestiging van het garen kan het tijdrovende aan elkaar lijmen van bijvoorbeeld vouwkaarten en inlegpapier gemakkelijk achterwege blijven.

Koorden en draden in de door u gewenste kleuren

Tot slot zorgen de koorduiteinden van SPRINTIS voor de finishing touch. Ze voorkomen dat koorden en draden door bijvoorbeeld truien, textiellabels en lussen van tassen glijden. Tegelijkertijd beschermen ze de katoenen koorden tegen rafelen.

Zoals zo vaak het geval is, gaat het uiteindelijk om het uiterlijk. Daarom is het des te meer de moeite waard om een kijkje te nemen in de online shop van SPRINTIS, want u vindt hier niet alleen een ruime keuze aan kant-en-klare producten, maar ook de mogelijkheid om producten op maat te laten maken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)