Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Ze zijn vaak te zien op certificaten, medailles of in de textielsector om in kleding verwerkt te worden - satijnen koorden in verschillende kleuren, lengtes en diktes. De koorden zijn ook een leuk alternatief voor normaal cadeaulint en worden vaak gebruikt in de hobbysector. De koorden worden ook vaak gebruikt in de decoratiesector of als tiebacks voor gordijnen. SPRINTIS heeft satijnkoorden in vele kleuren vanaf de rol, gedraaid in 2 of 3 lagen.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Robuuste satijnen koorden op rol

Viscose satijnkoorden zijn erg populair omdat ze zeer slijtvast en robuust zijn. Het gedraaide koord is daarom bestand tegen hoge belastingen en wordt daarom vaak gebruikt op het gebied van technische producten of zelfs in de geneeskunde. Omdat satijnkoorden extreem scheurvast zijn, zijn ze ook ideaal voor het effectief vastzetten van goederen. Door uw kledinglabels te bevestigen met satijnkoord van SPRINTIS, maakt u het uiteindelijk moeilijker voor bijvoorbeeld goederenlabels om snel afgescheurd te worden.

Bovendien hebben de satijnen koorden op rol ook een zeer hoogwaardige uitstraling dankzij de zijdeachtige textuur van de viscosevezels. De gevarieerde selectie in de SPRINTIS-shop maakt indruk met zijn prachtige, glanzende glans. U kunt in slechts een paar eenvoudige stappen een unieke productafwerking creëren, en u vindt in het winkelassortiment ook koordclips en koordstoppers voor verdere verwerking.

Koop de satijnen koorden op rol rechtstreeks bij SPRINTIS of laat een monster opsturen. Bekijk de grote selectie zelf. Zodra u de gekochte hoeveelheid hebt ontvangen, kunt u eenvoudig de gewenste lengte afknippen en het koord meteen gebruiken.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)