Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Met behulp van koordclips kunnen koorduiteinden en elastische koorden stevig worden vastgemaakt, zodat ze zoals gewoonlijk een ring vormen. Hetzelfde geldt voor metalen spalken of T-spalken, die bijvoorbeeld aan de uiteinden van elastische koorden worden bevestigd om te voorkomen dat ze eruit glijden.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)

Praktische koordclips en metalen splitpennen voor dagelijks gebruik

Ga gewoon te werk zoals u gewend bent bij het bevestigen van SPRINTIS koordclips en metalen splitpennen: Gebruik een standaard spalktang voor ring- en T-spalken, een handpers of een ander spalkgereedschap dat u bij de hand hebt voor het sluiten van uw nietjes en metalen clips. Plaats vervolgens eerst uw metalen splitpennen of koordclips en dan de rubberen koorden of koorden tussen de pers van uw splitpengereedschap, zodat u de uiteinden samenperst met druk op de splitpenvleugel en zo het rubber of koord netjes aan elkaar vastmaakt.

Omdat alle metalen splitpennen en koordclips zowel aan elastische, 2 mm lange rubberen koorden als aan satijnen koorden bevestigd kunnen worden, ziet u ze bijna elke dag, zij het meestal onbewust - als sluiting voor haarbanden en elastische haarbanden, aan elastische koorden voor hoodies of aan elastische koorden met T-splints voor mappen en ordners.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)