Contact
Telefoon
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur!
E-mail

Wij beantwoorden uw vragen graag per e-mail.
Mail ons 24 per dag!

Formulier
Heeft u nog vragen?

Voor schriftelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

» Naar het contactformulierAdres

SPRINTIS Schenk
GmbH & Co. KG
Sales Office BeNeLux
Zaanweg 67 D
1521 DM Wormerveer

Een lanyard is een sleutelkoord om om uw nek te hangen. Wij bieden de populaire lanyards in verschillende kleuren en variaties. U kunt kiezen uit acht kleuren en verschillende soorten. Een lanyard is zeer veelzijdig. De lanyard kan gebruikt worden voor podiumpassen of toegangsautorisaties, bijvoorbeeld op muziekfestivals of andere grote evenementen. De lanyards zijn ook erg populair bij bedrijven die een lanyard als relatiegeschenk willen uitdelen. Dit komt omdat lanyards niet alleen erg praktisch zijn, maar ook duidelijk zichtbaar, omdat ze ontworpen zijn om om de nek gedragen te worden. Zo ziet iedereen uw merklogo op het eerste gezicht. Overtuig uzelf van de speciale kwaliteit van onze hoogwaardige lanyards.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)
Lanyard, 10 mm breed Lanyard, 10 mm breed
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!
Lanyard met veiligheidssluiting Lanyard met veiligheidssluiting
✓ verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen!

Varianten van de lanyards

  • Sleutelkoord met clip
  • Sleutelkoord met metalen haak
  • Sleutelkoord met karabijnhaak
  • Sleutelkoord met of zonder veiligheidssluiting

Sleutelkoorden voor universeel gebruik

De leeflijn wordt in veel verschillende sectoren gebruikt. Het houdt de handen van concert-, festival- en beursbezoekers vrij als ze over het evenemententerrein bewegen en vaak van plaats wisselen. Daarom is het zinvol voor organisatoren van evenementen om sleutelkoorden aan te schaffen en onder hun klanten te verdelen. Sommige particuliere klanten kopen ook een sleutelkoord om sleutels aan te bevestigen. Het sleutelkoord voor sleutels zorgt ervoor dat ze niet kwijtraken en niet gestolen kunnen worden. Een sleutelkoord is daarom een zeer goede keuze voor veel verschillende doeleinden.

Koop sleutelkoorden van hoge kwaliteit

Of u nu op zoek bent naar een lanyard met een clip, een lanyard met een karabijnhaak of een lanyard met of zonder veiligheidsslot - SPRINTIS heeft een groot assortiment en directe beschikbaarheid. Onze lanyards zijn stevige sleutelhangers met een lange band die u kunt laten bedrukken volgens uw wensen en ideeën.

Lanyards zijn het ideale promotionele sleutelkoordartikel. De lanyard blanks zijn ideaal voor verdere verwerking en bedrukking vanwege hun duurzaamheid. Dit komt ook door het speciale materiaal dat gebruikt wordt om de lanyards te maken. Tegelijkertijd zijn de lanyards dun en bieden daarom een hoog draagcomfort. De lanyards van SPRINTIS maken niet alleen indruk door hun hoge materiaalkwaliteit, maar ook door hun indrukwekkende, levendige kleuren. De lanyards met karabijnhaak bieden ook de mogelijkheid om toegangskaarten zichtbaar voor anderen te houden en tegelijkertijd te beveiligen.

Lanyards snel geleverd in heel Europa

Wilt u lanyards kopen en is uw bedrijf niet in Duitsland gevestigd? Dat is geen probleem! Bij SPRINTIS hebben we ervaring met het leveren van onbedrukte lanyards in andere Europese landen. Samen met onze logistieke partners kunnen wij een snelle en veilige verzending van de door u bestelde lanyards garanderen. De lanyard blanks komen ook op het door u gewenste adres aan tegen een gunstige prijs, en boven een bepaalde bestelwaarde dekken wij zelfs de verzendkosten voor uw lanyard. Dit maakt het voor u nog aantrekkelijker om onze promotionele lanyard geschenk te kopen. Natuurlijk doet u er ook goed aan om bij ons te kopen als u onze lanyard binnen Duitsland bestelt. De lanyard om om uw nek te hangen zal u nog sneller bereiken binnen het land. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, pakken wij de bestelde lanyard variatie veilig en zacht in voor transport.

(Deze tekst is automatisch vertaald.)